Min side Kundeservice Bli medlem

Women

«

1A poem about love and pain. - Los Angeles Times
2A laureate of American low life. - Time
3One of those writers whom each new reader discovers with a transgressive thrill - New Yorker
4The ultimate Bukowski novel, packed with hilarious episodes - Uncut

»

-

The bestselling classic novel repackaged with an introduction by Barry Miles, author of the definitive Bukowski biography Les mer

189,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

The bestselling classic novel repackaged with an introduction by Barry Miles, author of the definitive Bukowski biography

Medlemsvurdering:
Av de tre bøkene om Henri Chinaski: "Post Office", "Factotum", og "Women" er den sistnevnte absolutt den beste etter min mening. Bukowski er umisskjennelig med sitt nakne og konsise språkbruk. Chinaski har gått fra å være en postansatt uten tid til annet enn å drikke seg full og jobbe, til å satse som forfatter og reise rundt i USA på et ekstremt lavt budsjett i "Factotum", til å bli en etablert forfatter i denne boka. Som kjent forfatter kommer han i kontakt med mange kvinner som kommer til ham som møll rundt en lykt i natten. Behandlingen disse kvinnene får fra Chinaski er ikke særlig romantisk men han er i alle fall helt ærlig i sitt forhold til dem. Gjennom kvinnehistorie etter kvinnehistorie får den gamle styggingen endelig hevn for ungdomsårene da han var utstøtt. Først mot slutten av boken begynner Chinaski selv å vise ekte følelser ovenfor en annen kvinne. Dette er en ærlig bok om relasjoner skrevet ut i fra en manns perspektiv, anbefales på det sterkeste.

Old Bastard

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Virgin Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
320
ISBN
9780753518144
Utgivelsesår
2009
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

During his lifetime Bukowski published more than forty-five books of poetry and prose including the novels Post Office (1971) and Factotum (1975). He is one of America's most distinctive writers and a voice for both the outsider and low life Americana.

Anmeldelser

«

1A poem about love and pain. - Los Angeles Times
2A laureate of American low life. - Time
3One of those writers whom each new reader discovers with a transgressive thrill - New Yorker
4The ultimate Bukowski novel, packed with hilarious episodes - Uncut

»

-

Medlemmers vurdering

C
CM – 19.03.2009

– I "Women" fortsetter Charles Bukowski, alias Henry Chinaski, hvor han slapp med "Factotum". Selvbiografisk forteller han om sitt virke som heltidsforfatter, med arbeidsrutiner og researchmetoder forbeholdt de færreste. Bukowski forteller om sex og alkohol på samme mørke med samtidig humoristiske vis som Mötley Crüe gjorde i sin selvbiografi "The Dirt" 23 år senere. Det går forholdsvis flatt bortover i denne romanen, men det er helt greit. Forandringene går stort sett i ny dame og nye knull i annethvert kapittel. Bukowski beretter om et liv helt på kanten av hva de fleste av oss kunne tålt i en uke og han gjør det stilfullt og ikke-stilfullt på en gang, slik at vi kan sitte trygt i stolen og bivåne det hele. Verdenslitteraturen ville vært mye fattigere uten Charles Bukowski.

O
Old Bastard – 27.11.2004

– Av de tre bøkene om Henri Chinaski: "Post Office", "Factotum", og "Women" er den sistnevnte absolutt den beste etter min mening. Bukowski er umisskjennelig med sitt nakne og konsise språkbruk. Chinaski har gått fra å være en postansatt uten tid til annet enn å drikke seg full og jobbe, til å satse som forfatter og reise rundt i USA på et ekstremt lavt budsjett i "Factotum", til å bli en etablert forfatter i denne boka. Som kjent forfatter kommer han i kontakt med mange kvinner som kommer til ham som møll rundt en lykt i natten. Behandlingen disse kvinnene får fra Chinaski er ikke særlig romantisk men han er i alle fall helt ærlig i sitt forhold til dem. Gjennom kvinnehistorie etter kvinnehistorie får den gamle styggingen endelig hevn for ungdomsårene da han var utstøtt. Først mot slutten av boken begynner Chinaski selv å vise ekte følelser ovenfor en annen kvinne. Dette er en ærlig bok om relasjoner skrevet ut i fra en manns perspektiv, anbefales på det sterkeste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Women:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv