Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

En evighet fra deg

Jenny Colgan er tilbake med en ny sjarmerende roman, som foregår på samme koselige sted som Den lille bokhandelen på hjørnet.

Lissie jobber som sykepleier i en hektisk del av London. Etter en traumatisk hendelse blir hun diagnostisert med PTSD, så når hun får mulighet til å bytte jobb med en sykepleier i en liten by på det skotske høylandet, griper hun sjansen. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Jenny Colgan er tilbake med en ny sjarmerende roman, som foregår på samme koselige sted som Den lille bokhandelen på hjørnet.

Lissie jobber som sykepleier i en hektisk del av London. Etter en traumatisk hendelse blir hun diagnostisert med PTSD, så når hun får mulighet til å bytte jobb med en sykepleier i en liten by på det skotske høylandet, griper hun sjansen.

Den som tar Lissies plass i London, er Cormac - en yrkesmilitær som bosatte seg i Skottland i søken etter ro og fred. Men i det siste har han begynt å føle seg rastløs, så kanskje er et miljøskifte akkurat det han trenger?

Lissie og Cormac mailer fram og tilbake om stort og smått, og endelig begynner ting å falle på plass for dem begge. Men fortsatt er det en bit av puslespillet som mangler. Hva - eller hvem - kan det være?

En evighet fra deg er en sjarmerende roman, satt i samme miljø som bøkene Den lille bokhandelen på hjørnet og Den lille bokhandelen på stranden.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Bokmål
ISBN
9788205582903
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Five hundred miles from you
Serie
Den lille bokhandelen 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En evighet fra deg:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv