BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Et sted bortenfor havet

Kan man forelske seg før man i det hele tatt har truffet hverandre?

Seren MacArthur lever et liv hun aldri hadde sett for seg. Samtidig som hun sørger over sin avdøde far, forsøker hun å redde den lille bedriften hans i kystbyen i Cornwall. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Kan man forelske seg før man i det hele tatt har truffet hverandre?

Seren MacArthur lever et liv hun aldri hadde sett for seg. Samtidig som hun sørger over sin avdøde far, forsøker hun å redde den lille bedriften hans i kystbyen i Cornwall. Sine egne drømmer har hun satt på vent, og nå sliter hun både økonomisk og følelsesmessig. Så, en tidlig morgen, oppdager hun at noen har laget en vakker, men halvferdig sjøglasstjerne på stranden. Da hun fullfører det lille kunstverket, skal det vise seg at hun setter i gang en rekke hendelser som skal komme til å vinne hjertet hennes, men også utfordre henne på flere vis.

Jack Dixon prøver å få til et bedre liv for datteren Nessie og seg selv. Etter at konen døde og han mistet huset, er det bare så vidt han får endene til å møtes. Da han oppdager at noen fullfører sjøglasstjernene som Nessie og han legger på stranden, føler han plutselig at en gnist av håp tennes.

Seren og Jack er begge søkende, men da de endelig treffer hverandre, er det som motparter i en lokal utbyggersak. Jack er prosjektleder i utbyggerfirmaet som truer et viktig landemerke i den lille byen. Seren er lederen for den lokale gruppen som jobber for å redde det fra utbyggerne og for å bevare det.

Begge har gode grunner for å kjempe for sin sak - Seren for saken som faren hadde så stor tro på, Jack for levebrødet sitt. Men bare en av dem kan vinne. Med så mye på spill, kommer de noen gang til å finne det de egentlig leter etter?

Miranda Dickinsons Et sted bortenfor havet er en glitrende fortelling om kjærligheten og livet, og om å oppleve hverdagsmagi der du minst forventer det.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202644895
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Somewhere beyond the sea

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Et sted bortenfor havet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv