Meny
Flinke jenter - Amanda Brookfield

Flinke jenter

; Anne Marie Stamnestrø (Oversetter)

Serie: Solsikke 5

Hvem kan du dele dine mørkeste hemmeligheter med?


Alle som møter Kat Keating blir betatt. Hun er vakker, smart og sjarmerende, og akkurat slik en flink jente skal være. Storesøsteren, Eleanor, derimot, er langt fra noen flink jente. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Hvem kan du dele dine mørkeste hemmeligheter med?


Alle som møter Kat Keating blir betatt. Hun er vakker, smart og sjarmerende, og akkurat slik en flink jente skal være. Storesøsteren, Eleanor, derimot, er langt fra noen flink jente. Til det er hun altfor tynget med ansvarsfølelse og negative tanker på grunn av mobbing for både utseende og evner.


Dette er historien om Keating-søstrene gjennom en barndom og ungdomstid fylt av mørke hemmeligheter og rivalisering, og et voksenliv preget av vanskelige relasjoner og misforståelser. Inntil en forferdelig sannhet fra fortiden bringer søstrene sammen, og Eleanor begynner å avdekke hvor flink Kat egentlig hadde vært.Flinke jenter er et mysterium, en kjærlighetshistorie, en oppvekstfortelling og en tåreperse. Men aller mest er den en påminnelse om hvem man skal holde seg inne med og hvem man skal dele sine mørkeste hemmeligheter med.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202684051
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Good girls
Format: EPUB
Filstr: 1.5 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger