Meny
Hjem til Glendale Hall - Victoria Walters

Hjem til Glendale Hall

; Frøydis Arnesen (Oversetter)

Hjemme er ikke et sted, men menneskene rundt deg ...
Beth Williams har ikke vært hjemme på over ti år. Hun ble gravid som 16-åring og visste at familien aldri ville godta det, så hun rømte hjemmefra og skapte et nytt liv for seg selv og datteren, langt unna det flotte skotske herskapshuset hun vokste opp i. Les mer
Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Hjemme er ikke et sted, men menneskene rundt deg ...
Beth Williams har ikke vært hjemme på over ti år. Hun ble gravid som 16-åring og visste at familien aldri ville godta det, så hun rømte hjemmefra og skapte et nytt liv for seg selv og datteren, langt unna det flotte skotske herskapshuset hun vokste opp i.
Når faren hennes tigger henne til å komme hjem fordi bestemoren er alvorlig syk, klarer hun ikke å si nei. Hun tar med seg sin ti år gamle datter Isabelle, men har tenkt å være der kortest mulig. For ved å komme tilbake til Glendale Hall vil hun måtte stå ansikt til ansikt med den strenge og kalde moren, den formidable bestemoren og ikke minst hennes ungdomskjæreste Drew, som for så lenge siden knuste hjertet hennes, og som aldri har brydd seg om sin datter.
Etter hvert går det imidlertid opp for henne at alle har sin egen versjon av hva som skjedde den gangen, og at hennes sannhet ikke nødvendigvis er den eneste eller den rette sannheten.


Vil hun klare å tilgi moren og bestemoren (og seg selv)? Eller vil hun stikke av enda en gang?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bladkompaniet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788233419257
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Coming home to Glendale Hill
Format: EPUB
Filstr: 1.6 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger