Min side Kundeservice Bli medlem

I gode og onde dager

Mitt ekteskap med Andy virker ikke bare perfekt - det er perfekt. Det er ingen tvil om hvor høyt vi elsker hverandre, eller hvor godt vi passer sammen. Andy er rett og slett drømmemannen, og jeg er verdens lykkeligste kvinne. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Mitt ekteskap med Andy virker ikke bare perfekt - det er perfekt. Det er ingen tvil om hvor høyt vi elsker hverandre, eller hvor godt vi passer sammen. Andy er rett og slett drømmemannen, og jeg er verdens lykkeligste kvinne. Men en skjebnesvanger ettermiddag løp jeg rett inn i Leo på gaten. Ekskjæresten som jeg hadde så stormende følelser for, følelser som bobler opp igjen nå. Jeg vet at Leo ikke er bra for meg, men han er vanskelig å motstå.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202581145
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Love the one you're with

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

R
RF – 03.01.2010

– Dette er en bok som vi menn garantert ikke er en så veldig stor fan av. I mangel på noe annet på siste ferietur så leste jeg denne. Dette er ikke en bok du kommer til å angre på at du aldri leste! Ikke var det en ordentlig kjærlighetsroman, ikke drama eller noe. Den var etter min mening kjedelig! Ellen tviler på sitt perfekte ekteskap og kjeder seg, greit nok, men er dette måten å gjøre det på? Og denne meget amerikanske mannen hun har. Nei takk for meg. Men rett skal være rett, jeg er mann og liker ikke denne typen bøker.

S
SM – 01.01.2010

– Romanen dreier seg hovedsakelig om Ellen og hennes problemer med å finne ut av hva hun føler for Leo, og ikke minst for ektemannen Andy, som er broren til hennes bestevenninne, Margot. Livet i New York blir plutselig mye mer strevsomt når Ellen støter på Leo og holder det skjult for både Andy og Margot, og når de senere oppdager at hun har vært på et fotoppdrag i LA - sammen med Leo. Det er flere vendepunkter i historien, og når det ser ut til at ting ordner seg, snur det i løpet av et blunk. Og når det ser som verst ut, blekner etterhvert problemene - før de dukker opp igjen. Det er altså ikke en kjedelig bok, men en bok som holder på leseren gjennom de nærmere 500 sidene som alle er godt skrevet. Man kan uten tvil kjenne seg igjen i de følelsene som blir beskrevet. Defintivt en historie om kjærlighet, i gode og onde dager. Emily Giffin er en god chick-lit-forfatter - på linje med Marian Keyes, hvis ikke bedre!

R
Ragnhild – 19.10.2009

– Denne boken er ikke den beste jeg har lest. Den klarte ikke helt å fange liksom. Det eneste var at den faktisk klarte å holde på spenningen helt til siste side. Det var og da jeg ikke klarte å legge den fra meg, jeg måtte bare lese de siste 20 sidene. Som feel good-roman, er den grei nok, men hadde det stått mellom denne og en annen i samme sjanger, så hadde jeg antagelig valgt en annen. Jeg klarte ikke helt å sette meg inn i handlingen rett og slett. Boken er helt grei å lese, man blir godt kjent med både Ellen, Andy og Leo, for ikke å snakke om perfekte Margaret. En bok du leser, men som ikke setter seg fast i hodet ditt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på I gode og onde dager:

Se flere

Logg inn

Handlekurv