Min side Kundeservice Bli medlem

I gode og onde dager

Ellen og Andy har et perfekt ekteskap. Men en ettermiddag løper Ellen rett inn i eks-kjæresten Leo på gaten. Leo som forhekset henne fullstendig og som hun ikke har sett på åtte år, og som forlot henne uten noen forklaring. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ellen og Andy har et perfekt ekteskap. Men en ettermiddag løper Ellen rett inn i eks-kjæresten Leo på gaten. Leo som forhekset henne fullstendig og som hun ikke har sett på åtte år, og som forlot henne uten noen forklaring. Møtet med Leo får Ellen til å spørre seg selv om hun har det livet hun ønsker seg.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
480
ISBN
9788202298630
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Love the one you're with
Format
19 x 12 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

R
RF – 03.01.2010

– Dette er en bok som vi menn garantert ikke er en så veldig stor fan av. I mangel på noe annet på siste ferietur så leste jeg denne. Dette er ikke en bok du kommer til å angre på at du aldri leste! Ikke var det en ordentlig kjærlighetsroman, ikke drama eller noe. Den var etter min mening kjedelig! Ellen tviler på sitt perfekte ekteskap og kjeder seg, greit nok, men er dette måten å gjøre det på? Og denne meget amerikanske mannen hun har. Nei takk for meg. Men rett skal være rett, jeg er mann og liker ikke denne typen bøker.

S
SM – 01.01.2010

– Romanen dreier seg hovedsakelig om Ellen og hennes problemer med å finne ut av hva hun føler for Leo, og ikke minst for ektemannen Andy, som er broren til hennes bestevenninne, Margot. Livet i New York blir plutselig mye mer strevsomt når Ellen støter på Leo og holder det skjult for både Andy og Margot, og når de senere oppdager at hun har vært på et fotoppdrag i LA - sammen med Leo. Det er flere vendepunkter i historien, og når det ser ut til at ting ordner seg, snur det i løpet av et blunk. Og når det ser som verst ut, blekner etterhvert problemene - før de dukker opp igjen. Det er altså ikke en kjedelig bok, men en bok som holder på leseren gjennom de nærmere 500 sidene som alle er godt skrevet. Man kan uten tvil kjenne seg igjen i de følelsene som blir beskrevet. Defintivt en historie om kjærlighet, i gode og onde dager. Emily Giffin er en god chick-lit-forfatter - på linje med Marian Keyes, hvis ikke bedre!

R
Ragnhild – 19.10.2009

– Denne boken er ikke den beste jeg har lest. Den klarte ikke helt å fange liksom. Det eneste var at den faktisk klarte å holde på spenningen helt til siste side. Det var og da jeg ikke klarte å legge den fra meg, jeg måtte bare lese de siste 20 sidene. Som feel good-roman, er den grei nok, men hadde det stått mellom denne og en annen i samme sjanger, så hadde jeg antagelig valgt en annen. Jeg klarte ikke helt å sette meg inn i handlingen rett og slett. Boken er helt grei å lese, man blir godt kjent med både Ellen, Andy og Leo, for ikke å snakke om perfekte Margaret. En bok du leser, men som ikke setter seg fast i hodet ditt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på I gode og onde dager:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Borte

Lisa Gardner
Paperback 
199,-
 

Logg inn

Handlekurv