Min side Kundeservice Bli medlem

I tykt og tynt

Darcy er av den oppfatning at verden er til mest for henne. Hun er slank og vakker, hun er rik og populær, og ikke minst er hun forlovet med en av New Yorks flotteste menn. Men hennes perfekte liv blir snudd på hodet da hun finner sin forlovede - kun iført underbukser - i klesskapet til bestevenninnen. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Darcy er av den oppfatning at verden er til mest for henne. Hun er slank og vakker, hun er rik og populær, og ikke minst er hun forlovet med en av New Yorks flotteste menn. Men hennes perfekte liv blir snudd på hodet da hun finner sin forlovede - kun iført underbukser - i klesskapet til bestevenninnen. Riktignok har Darcy selv sine svin på skogen, men dette hadde hun vel ikke fortjent? Full av frustrasjon og hevntanker begynner hun på sitt nye liv.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202581152
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Something blue
Serie
Rachel og Darcy

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

M
Maia – 01.06.2008

– Denne boken er en fortsettelse av boken "Til odel og eie" av samme forfatter, men denne gangen får vi historien fra et annet synspunkt. Darcy er vant til å være en overklasse snobb med hodet i skyene, men når hun blir forrådt av venninnen ser livet mørkt ut for henne. Hun trøster seg med Marcus og blir gravid, men Marcus vil ikke lenger være sammen med Darcy. Fortvilet rømmer hun til en gammel klassekamerat i England, og sakte men sikkert skjer det en forandring hos Darcy. Dette er en lettlest bok med en dose alvorlighet i en artig historie. Kan anbefales, og bør leses i sammenheng med "Til odel og eie."

C
Crazy – 02.02.2008

– Boken "I tykt og tynt" er en uavhengig oppfølger av boken "Til odel og eie". I boken "Til odel å eie" får du høre historien fortalt at venninnen som "stjal" forloveden til Darcy, mens i boken "I tykt og tynt" får du den samme historien fortalt av Darcy. Om du har lest begge bøkene er dette litt morsomt, da det er utrolig ulike historier. En utrolig artig bok som jeg hadde vanskelig for å legge fra meg. Darcy er en morsom og selvopptatt person som roter seg opp i ganske mye. Men i løpet av boken forandrer hun seg ganske drastisk. Les boken og finn ut, du kommer nok ikke til å angre!

Oppdag mer

Bøker som ligner på I tykt og tynt:

Se flere

Logg inn

Handlekurv