Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Jenta på klippen

"En riktig pageturner av en lettbent sommerbok (...) for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama, finnes det meste her (...)"

Guri Hjeltnes, VG

Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende kjærlighetsroman med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende kjærlighetsroman med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp.

Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på en klippe. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene.

Hvorfor har en hemmelighet fra 1914 forårsaket et helt århundre med kjærlighetssorg?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
435
ISBN
9788202700904
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The girl on the cliff
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"En riktig pageturner av en lettbent sommerbok (...) for lesere som liker å rives med av sterke følelser og menneskelig drama, finnes det meste her (...)"

Guri Hjeltnes, VG

"Jenta på klippen er en bok du vil huske, en gripende fortelling om sorg, tap og stolthet, men mest av alt om håp, tro og kjærlighet."

Liv Gade, Familien

"(...) perfekt lektyre for dorske sommerdager."

Cathrine Krøger, Dagbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jenta på klippen:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv