Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Jul i Nyhavn

Årets juleroman!
Søstrene Hedvig og Hanne reiser til København på førjulstur, en kombinert business & pleasure-weekend. Den suksessfulle psykologen Hedvig skal besøke sitt danske forlag og motta en pris for sin bestselgende samlivsbok. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Årets juleroman!
Søstrene Hedvig og Hanne reiser til København på førjulstur, en kombinert business & pleasure-weekend. Den suksessfulle psykologen Hedvig skal besøke sitt danske forlag og motta en pris for sin bestselgende samlivsbok. Men hun angrer på reisen allerede før de har ankommet Gardermoen. Hun har kranglet med mannen og frykter for ekteskapet sitt. Dessuten kan hun ikke fordra den bortskjemte, bohemske lillesøsteren.
Hanne, derimot, gleder seg over en gratis tur og håper å få en fot innenfor i Københavns nisjeforretninger med sine hjemmestrikkede julesokker. Men turen går ikke som planlagt. Midt i de julepyntede gatene får Hedvig sammenbrudd, og Jesper Skovgaard - Hedvigs kjekke, unge forlegger - og Hanne må ordne opp ...
En sjarmerende og morsom feelgood-roman, full av forviklinger, romantikk, nøtteknekkere, krydderduftende gløgg, snøfnugg og varme.
Dette er Katrine Wessel-Aas' første samtidsroman.

Detaljer

Forlag
Pitch forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
262
ISBN
9788284340753
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
Inger – 08.05.2023

– Det beste med denne boken er et vakkert omslag. Den er ikke så koselig og julete som jeg hadde trodd, for det er mye krangling blant de involverte, men bevares, den går da an. Litt julestemning er det jo, tross alt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul i Nyhavn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv