Med hjertet som innsats

SVIK, LØGNER OG HEMMELIGHETER ... HVEM SA AT LIVET ER ENKELT?

Da Dessie og Sam var unge, var de stormende forelsket i hverandre. Men på en fest ble kjærligheten og forholdet deres revet i fillebiter. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

SVIK, LØGNER OG HEMMELIGHETER ... HVEM SA AT LIVET ER ENKELT?

Da Dessie og Sam var unge, var de stormende forelsket i hverandre. Men på en fest ble kjærligheten og forholdet deres revet i fillebiter. Ingen av dem har kommet over sviket og løgnene.

Femten år senere er Dessie sikkerhetsekspert med erfaring fra krigssoner over hele verden. Samtidig som hun har en høy stilling i en voldspreget bransje der kvinner er i mindretall, kjemper hun med indre traumer.

Sam var drabantbygutten som ingen trodde på. Etter Dessies svik var han lenge drevet av tanker om revansje, og han har på egen hånd skapt et enormt hotellimperium. Når Sam får drapstrusler, trenger han en livvakt. Skjebnen vil det slik at det er Dessie som får jobben ...

Det holder med ett blikk, og så vet både Dessie og Sam hva som står på spill. Denne gang spiller de med hjertet som innsats.

Simona Ahrnstedts Med hjertet som innsats er en dampende fortelling som handler om å senke sin egen guard og våge å se fortiden i øynene. Den er tredje bok i trilogien «Opposites Attract», hvor alle bøkene er frittstående.

Den bestselgende forfatteren Simona Ahrnstedts bøker utgis i 36 land og har i Sverige solgt over 1,1 milloner eksemplarer.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
380
ISBN
9788202752705
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Med hjärtat som insats
Format
21 x 14 cm
Serie
Opposites attract 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med hjertet som innsats:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv