Min side Kundeservice Bli medlem

Papirslottet

Papirslottet av Miranda Cowley Heller er en fortelling om hemmeligheter, kjærlighet og løgner: I løpet av én enkelt dag må en kvinne ta et avgjørende valg rundt noe som har ulmet i flere tiår. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Papirslottet av Miranda Cowley Heller er en fortelling om hemmeligheter, kjærlighet og løgner: I løpet av én enkelt dag må en kvinne ta et avgjørende valg rundt noe som har ulmet i flere tiår.
Boken gikk rett inn på toppen av New York Times' bestselgerliste, og ble liggende på listen i åtte uker. Den var hovedbok i Reese Witherspoons bokklubb sommeren 2021, og anmelderne er begeistret.
Det er en nydelig julimorgen i Cape Cod, og Elle - lykkelig gift trebarnsmor - våkner på sommerstedet de kaller Papirslottet. Dette huset har hun feriert i hver eneste sommer hele livet. Men denne morgenen er annerledes. Kvelden i forveien snek Elle seg ut sammen med barndomsvennen Jonas, mens ektefellene deres skravlet uvitende sammen inne i huset.
I løpet av det neste døgnet må Elle ta en beslutning: Skal hun bli hos Peter, som hun oppriktig elsker, eller skal hun starte et nytt liv med Jonas, som var hennes første kjærlighet? Som ung var hun sikker på at de en dag ville gifte seg, men en tragisk hendelse forandret alt.
Miranda Cowley Heller gir et gripende innblikk i opplevelsene som har ført Elle frem til denne dagen, og vi føler med Elle i hennes komplekse og mulig livsendrende valg.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
382
ISBN
9788202675561
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The paper palace
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Papirslottet:

Atlas
3 for 2

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
Din Vilma
3 for 2

Din Vilma

Gudrun Skretting
Innbundet 
79,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv