Min side Kundeservice Bli medlem

Til odel og eie

I motsetning til den festglade bestevenninnen Darcy, har Rachel alltid vært den fornuftige jenta som følger reglene - helt til hun fyller 30 år og Darcy lager fest for henne. Kvelden ender med at hun går hjem sammen med Darcys forlovede. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

I motsetning til den festglade bestevenninnen Darcy, har Rachel alltid vært den fornuftige jenta som følger reglene - helt til hun fyller 30 år og Darcy lager fest for henne. Kvelden ender med at hun går hjem sammen med Darcys forlovede.

Ikke i sine villeste fantasier (eller verste mareritt) hadde Rachel trodd at noe sånt kunne skje, men det viser seg at det lille sidespranget ikke er så lett å legge bak seg som hun først trodde. Grensen mellom hva som er rett og galt er kanskje ikke alltid like klar?

Medlemsvurdering:
Rachel og Darcy har vært bestevenninner siden de var små. Veldig små. De har opplevd det meste sammen. Darcy har alltid vært den mest vellykkede. Med den beste jobben, mange kjekke menn og beste utseende kaprer hun drømmemannen. Rachel har alltid stått ved sin bestevenninnes side, og når Darcy skal gifte seg, er det ingen tvil om at Rachel blir forloveren hennes. Alt ser perfekt ut, og bryllupet skal snart stå. Men på utdrikningslaget til Darcy skjer det noe uventet. Rachel hopper til sengs med Darcys forlovede, noe hun aldri kan ta tilbake igjen. Boka er utrolig vanskelig å legge fra seg. Det er en av de bedre feel-good bøkene som finnes på markedet. Plottet er vanskelig, og man lever seg utrolig godt inn i bokas hovedpersoners liv og deres situasjon. En kjempebra bok!

Marita

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
431
ISBN
9788202298579
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Something borrowed
Format
19 x 12 cm
Serie
Rachel og Darcy

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

L
Ladylike – 23.11.2008

– Rachel og Darcy har vært bestevenninner siden de var små. Rachel var den smarte, og Darcy har alltid vært den mest vellykkede. Hun har alltid hatt beste jobben, hun har vært sammen med mange kjekke menn og alltid sett kjempevakker ut. Rachel har alltid stått ved sin Darcys side, og Rachel blir derfor forloveren til Darcy når hun har kapret drømmemannen. Alle er lykkelige, og bryllupet nærmer seg. På utdrikningslaget går Rachel til sengs med Darcys kommende ektemann, og forholdet til Darcy blir aldri mer det samme. Det er en spennende bok som spiller mye på følelser, og man må bare lese videre for å finne ut av hva som skjer med de to jentene som pleide å være bestevenninner. Kan absolutt anbefales!

M
Marita – 10.04.2008

– Rachel og Darcy har vært bestevenninner siden de var små. Veldig små. De har opplevd det meste sammen. Darcy har alltid vært den mest vellykkede. Med den beste jobben, mange kjekke menn og beste utseende kaprer hun drømmemannen. Rachel har alltid stått ved sin bestevenninnes side, og når Darcy skal gifte seg, er det ingen tvil om at Rachel blir forloveren hennes. Alt ser perfekt ut, og bryllupet skal snart stå. Men på utdrikningslaget til Darcy skjer det noe uventet. Rachel hopper til sengs med Darcys forlovede, noe hun aldri kan ta tilbake igjen. Boka er utrolig vanskelig å legge fra seg. Det er en av de bedre feel-good bøkene som finnes på markedet. Plottet er vanskelig, og man lever seg utrolig godt inn i bokas hovedpersoners liv og deres situasjon. En kjempebra bok!

C
Crazy – 25.07.2007

– Dette er en bok som er veldig vanskelig å legge fra seg. Den handler om to jenter som har vært venninner hele livet: Cardy og Rachel. Cardy er vant til å ha all oppmerksomhet, Rachel tar hensyn og tror ikke hun er like pen og bra som venninnen. Nå er Cardy forlovet og hele livet stråler til henne. Rachel er like singel som før. Men dette er kanskje i ferd med å snu seg, kanskje Rachel for en gang skyld vinner prinsen. Dette er en bok full av vennskap, morsomme hendelser, sjalusi, bedrag og den er bare helt herlig. Anbefales som en bok å slappe av med :)

Oppdag mer

Bøker som ligner på Til odel og eie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Borte

Lisa Gardner
Paperback 
199,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Arvingen

Anne Gunn Halvorsen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Handlekurv