Min side Kundeservice Bli medlem

Baby eller ikke

Forelskelse, kjærlighet, bryllup og baby. Den store drømmen, er det ikke? Vel, ikke for meg. For er det én ting jeg ikke vil ha, så er det en baby. Jeg tuller ikke: Jeg har ikke lyst på barn. Det er vanskelig å få folk til å forstå dette, og mitt største problem var å finne en mann som var enig med meg. Les mer

299,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Forelskelse, kjærlighet, bryllup og baby. Den store drømmen, er det ikke? Vel, ikke for meg. For er det én ting jeg ikke vil ha, så er det en baby. Jeg tuller ikke: Jeg har ikke lyst på barn. Det er vanskelig å få folk til å forstå dette, og mitt største problem var å finne en mann som var enig med meg. Så da jeg endelig traff min vidunderlige, herlige Ben - og han sverget på at han aldri ville bli far - var min lykke komplett. Vi giftet oss, men levde ikke lykkelig til våre dagers ende. For plutselig ombestemte Ben seg.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202573447
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Baby proof

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

S
SM – 14.04.2010

– Boken er lettlest og underholdende, og man kan enkelt relatere seg selv eller sine omgivelser til det som skjer i historien. Man skulle jo tro at mesteparten av boken handlet om Claudia og Bens forhold og kampen om "baby eller ikke?" men de to hovedpersonene møtes, blir kjærester, samboere, forlover seg, gifter seg og skiller seg i løpet av de første 50 sidene. Og da er det fremdeles over 350 sider igjen av historien, som går ut på hvordan Claudia skal komme seg over Ben, om nye forhold, om ensomhet, babyprat og familieintriger. Mye av det har kanskje noe for seg, men boken kunne vært kuttet ned med en god del sider. Allikevel fenger den godt og er veldig lettlest, så jeg kan helt klart anbefale den.

L
Ladylike – 23.11.2008

– Boken er vedig lettlest og underholdende, og man kan enkelt relatere seg selv eller sine omgivelser til det som skjer i historien. Man skulle jo tro at mesteparten av boken handlet om Claudia og Bens forhold og kampen om "baby eller ikke?", men de to hovedpersonene møtes, blir kjærester, samboere, forlover seg, gifter seg og skiller seg i løpet av de første 50 sidene. I resten av boken følger vi med på Claudias hverdag og hvordan hun prøver å komme over Ben, hennes nye forhold og familieintrigene som oppstår hos søstrene hennes. Maura har tre barn og er gift med Scott som er notoriskutro, mens Daphne og Tony har prøvd å få barn i nærmere 10 år. Claudia som ikke ønsker seg barn må ta stilling til et viktig spørsmål som får henne til å tenke på Ben og hva de kunne hatt sammen hvis de fremdeles var gift.

M
Maja. – 18.06.2008

– For de fleste voksne kommer ønsket om barn etter man har forelsket seg. I hvertfall etter at man er gift. Claudia har aldri ønsket seg noe barn i tilværelsen, og er redd det kan sette en stopper på den store kjærligheten. For hva om hun aldri finner en mann som deler hennes ønske om å ikke bli forelder. Hun finner ham heldigvis, og han heter Ben. Det hele er helt vidunderlig. Helt til Ben ombestemmer seg! Hva vil skje nå? Klarer den sterke kjærligheten å bygge forholdet deres, eller må Claudia mot sin vilje bære frem et barn for å beholde ektemannen sin? Les denne fantastiske boka, og finn det ut!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Baby eller ikke:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv