Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille bokens hemmeligheter

Den lille bokens hemmeligheter er en nydelig feelgood-fortelling fra Tracy Rees om å finne sin plass i verden og lære å elske igjen, perfekt for alle som liker Jojo Moyes og Cecilia Ahern.

Da Gwens foreldre dør, flytter hun til tanten, som bor i en landsby i Kent. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den lille bokens hemmeligheter er en nydelig feelgood-fortelling fra Tracy Rees om å finne sin plass i verden og lære å elske igjen, perfekt for alle som liker Jojo Moyes og Cecilia Ahern.

Da Gwens foreldre dør, flytter hun til tanten, som bor i en landsby i Kent. Den første tiden er hun nedfor og usikker på hva hun skal gjøre med livet sitt. Men da hun en søndag besøker kirken og får vite at den må stenge fordi det vil koste for mye å reparere taket, får hun en idé. Gjesteboken er full av hilsener fra besøkende som elsket den nydelige kirken. Kanskje hun kan kontakte dem og samle inn penger til renoveringen?

Hun trodde hun skulle holde på med dette alene, men en annen frivillig melder seg. Jarvis er en ung mann som til tross for sin barske fremtoning, også sliter med å finne fotfestet. Mens de går gjennom gjesteboken sammen, blir Gwen overrasket over hvor mye denne oppgaven betyr for henne. Flere av dem hun får kontakt med, avslører hendelser fra fortiden, og det viser seg snart at Jarvis har sine egne grunner for å hjelpe henne ...

"Jeg elsket denne boken. Leste den i ett strekk. Kunne ikke legge den fra meg." Bobs and Books

Medlemsvurdering:
En meget godt skrevet bok. Selv om plottet kan virke enkelt, så er mennskeskildringene fantastiske og har mange uventete vendinger. En bok som fenget meg fra begynnelse til slutt. Gleder meg til å lese bok 2 i fortellingen om Hopley.

KristineG

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
286
ISBN
9788202718770
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The little book of secrets
Format
21 x 13 cm
Serie
Cappelen Damms bestselgerromaner

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
KristineG – 18.10.2022

– En meget godt skrevet bok. Selv om plottet kan virke enkelt, så er mennskeskildringene fantastiske og har mange uventete vendinger. En bok som fenget meg fra begynnelse til slutt. Gleder meg til å lese bok 2 i fortellingen om Hopley.

T
Tone – 07.07.2022

– Elsker alle Tracy's bøker, men denne må være favoritten!

A
Anne-Lynn – 03.05.2022

– Rees er flink til å beskrive den tiden hovedpersonen lever i, det er som å få et innblikk i hvordan de levde. Det er vanskelig å legge vekk boken for man vil jo gjerne vite hvordan det går med hovedpersonen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille bokens hemmeligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv