Min side Kundeservice Bli medlem

En shopoholiker finner en søster

Den fjerde boken i serien om shopoholikeren Becky Bloomwood - og denne gangen har hun fått en søster.

Becky trodde ekteskapet med Luke Brandon skulle bli en dans på roser, men helt ærlig så går ikke alt etter planen. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den fjerde boken i serien om shopoholikeren Becky Bloomwood - og denne gangen har hun fått en søster.

Becky trodde ekteskapet med Luke Brandon skulle bli en dans på roser, men helt ærlig så går ikke alt etter planen. På bryllupsreisen forteller Becky Luke en bitte liten hemmelighet om et kjøp hun bare MÅ gjøre, og nå er budsjettet strammet inn, hun er uten jobb, og på toppen av det hele har bestevenninnen Suze fått en ny venninne.

Ut av det blå kommer nyheten: Becky har en ukjent søster! Og de har sikkert masse til felles. Becky ser drømmende for seg en tilværelse der de prøver klær sammen, velger sko sammen, tar manikyr sammen. Inntil hun får sitt livs sjokk: Søsteren hater shopping.

Medlemsvurdering:
Becky er gift, og tror alt skal gå på skinner. Men er det virkelig så lett? Egentlig ikke, synes Becky. Det er duket for problemer og intriger i den fjerde boka i Sophie Kinsellas shopoholiker-serie. Mye rart skjer, men det topper seg da Becky får vite at hun har en ukjent søster! Hun gleder seg til å møte henne, og fantaserer om alt de kan gjøre sammen. Ikke minst å shoppe! Plutselig får Becky sitt livs sjokk.. Søsteren hennes hater shopping!! Becky tror ikke dette er mulig! Man kan ikke annet enn si disse bøkene er fantastiske. Denne boka er enhver bokhylle verdig. Terningkast 6!

Marita.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205578975
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Shopaholic and sister
Serie
Rebecca Bloomwood 4

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Karolinex – 04.06.2008

– Møt Becky i den fjerde boken! Som nygift trodde Becky (Rebecca) at alt skulle bli perfekt. Der hadde hun helt feil. Det startet på bryllupsreisen. Becky forteller om et bitte lite kjøp hun bare måtte gjøre. Budsjettet hennes ble strammet inn, jobbløs var hun også. Tross i dette, oppdager Becky at hun har en søster! Noe hun alltid har drømt om! Nå kan hun ha en hun kan handle klær med, velge sko med og ikke nok ta manikyr med! Et sjokk ble det da hun oppdaget at det ikke ville bli som hun hadde håpet. Den fjerde boken av Sophie Kinsella, er en gjennom tenkt og velskreven bok. Mye latter. Dette er boken du alltid vil huske!

h
hmm – 24.02.2008

– Becky og Luke er på bryllupsreise, og alt er helt perfekt. Problemene derimot begynner når Becky tilfeldigvis "glemmer" å fortelle Luke om noen av innkjøpene sine. Så lenge hun får det sendt hjem til leiligheten er det vel ikke noe problem? I tillegg har Suze fått seg en ny bestevenninne. Men det er i hvertfall noe positivt, Becky har en ukjent søster. Hele sitt liv har hun ønsket en søster. Det kommer bare til å bli helt perfekt. Problemet er bare at Jess ikke liker å shoppe. I tillegg er hun gnien. Da jeg begynte å lese boken, ble jeg egentlig litt skuffet. Den var langt fra så morsom som de forrige bøkene. Når du derimot hadde passsert halvparten av boken, ble den mer lik de tidligere bøkene. Det endte med at jeg satt lo. Alt i alt en god bok.

X
XxX – 09.08.2007

– Dette er den fjerde boken om Becky Brandon (født Bloomwood). Hun har giftet seg med Luke Brandon og de har reist på bryllupsreise jorden rundt i ti måneder. Hun er akkurat ferdig med dagens yoga-time på Sri Lanka når hun får brevet fra bestevenninnen Suze. Det er en invitasjon til dåpen til tvillingene, og den er om to uker. Luke og Becky bestemmer seg for å reise hjem til dåpen og overraske alle. Men ting blir ikke slik som Becky hadde forventet. Alle oppfører seg så merkelig og Suze har fått en ny bestevenninne. Så får Becky vite at hun har en halvsøster, og hun blir overlykkelig. Men søsteren hater shopping og det blir ingenting av alt det morsomme Becky har planlagt for dem. På toppen av det hele får hun levert to lastebiler fulle av varer hun har handlet rundt om i verden som Luke ikke visste om og kaoset er komplett! Dette er en kjempemorsom og underholdende bok.

M
Marita. – 24.07.2007

– Endelig er den fjerde boka her, og jeg har lest den med stor glede! Becky Bloomwood er på bryllupsreise med mannen sin Luke, det vil si, de har vært på bryllupsreise i ti måneder. Nå vil Becky hjem, men de skal bare innom Milano en tur. Der får hun tak i, med hjelp av Nathan Temple, en vaskeekte Angel-veske til 2000 dollar. Hun skylder ham en avtale, og det kan koste henne dyrt. I tillegg forteller foreldrene at hun har en tvillingssøster! Det går ikke akkurat helt som Becky hadde sett det for seg. Dette er enda en bra bok, som man kan både le og gråte til! Men det overdrives litt noen ganger, Becky kan umulig være så dum som forfatteren vil ha det til. Men et bra kjøp!!

M
Marita. – 29.05.2007

– Becky er gift, og tror alt skal gå på skinner. Men er det virkelig så lett? Egentlig ikke, synes Becky. Det er duket for problemer og intriger i den fjerde boka i Sophie Kinsellas shopoholiker-serie. Mye rart skjer, men det topper seg da Becky får vite at hun har en ukjent søster! Hun gleder seg til å møte henne, og fantaserer om alt de kan gjøre sammen. Ikke minst å shoppe! Plutselig får Becky sitt livs sjokk.. Søsteren hennes hater shopping!! Becky tror ikke dette er mulig! Man kan ikke annet enn si disse bøkene er fantastiske. Denne boka er enhver bokhylle verdig. Terningkast 6!

L
Leselusa – 31.12.2006

– Becky har giftet seg med Luke. Hun har vært på verdens beste bryllupsreise i lang tid og bare hatt Luke for seg selv. De bestemmer seg for å dra hjem uten å fortelle det til noen og tropper opp hos den ene etter den andre. Men alle oppfører seg så merkelig. Foreldrene også. Dessuten så hun dem sammen med en annen jente den dagen hun kom for å besøke dem. Dette viser seg å være hennes ukjente søster. Men mye til felles har de ikke. Hun hater shopping og alle Beckys bortskjemte vaner. Hun kjemper for miljøet og er flink å spare. Hvordan i alle dager skal disse to kunne være sammen med hverandre?

M
MA – 02.09.2006

– Etter å ha giftet seg med den fantastiske Luke Brandon, trodde Becky Bloomwood at livet skulle bli en dans på roser. Men når bryllupsreisen er over, kreditten er brukt opp og gjelden er høyeren enn det Becky noen gang greier å betale tilbake, og hun må tilbake til dagliglivets ork, innser hun at alt ikke blir like lett som hun hadde forestilt seg. Da Becky får høre at hun har en ukjent søster, blir hun kjempe glad. Men da hun får høre at søsteren hennes hater shopping, forandrer gleden seg til fortvilelse. Boka var underholdende og skrevet på en morsom og humoristisk måte. Den er lett å leve seg inn i, men den får imidlertid et stort trekk i karakteren for at det er svært lett å forutsi handlingene. En helt ok feel-good bok når du ikke har annet å gjøre.

L
Louise – 01.07.2006

– På overflaten ser alt ut til å gå bra for Becky - hun har nettopp kommet hjem fra bryllupsreise, hun er endelig gift med Luke, de har flyttet inn i en kul leilighet - og snart kommer alle de nye tingene som Becky kjøpte underveis på den ti måneder lange bryllupsreisen rundt om i verden..Men, også i dette paradiset finnes det slanger. Den uannonserte hjemkomsten går ikke helt som planlagt; Beckys mamma og pappa oppfører seg merkelige, bestevenninnen Suze snakker bare om barn og hennes nye venninne - og på toppen av det hele har Becky og Luke sin første, STORE ekteskapelige krangel..Midt oppe i alt dette finner Becky ut at hun har en søster... Egentlig er det ganske utrolig at mesteparten av boken hovedsaklig handler om denne ekteskapskrangelen og Becky nye halvsøster. Likevel blir alt beskrevet på en kjempemorsom og spennende måte, med nye inntrykk hele tiden - i velkjent Kinsella-stil. Lenge leve shopomania!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En shopoholiker finner en søster:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv