Min side Kundeservice Bli medlem

En shopoholiker med baby

Shopoholikeren Becky Bloomwoods kreditt er stadig oppbrukt, noe som passer dårlig nå som hun shopper for to.

Rebecca Bloomwood er i paradis! Ny jobb, ny leilighet og en baby på vei. Hun kunne ikke vært lykkeligere - spesielt ikke siden hun fant ut at shopping er et eksepsjonelt godt middel mot morgenkvalme. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Shopoholikeren Becky Bloomwoods kreditt er stadig oppbrukt, noe som passer dårlig nå som hun shopper for to.

Rebecca Bloomwood er i paradis! Ny jobb, ny leilighet og en baby på vei. Hun kunne ikke vært lykkeligere - spesielt ikke siden hun fant ut at shopping er et eksepsjonelt godt middel mot morgenkvalme. Alt skal være 100 prosent perfekt når den nye babyen kommer: Barnerommet skal være spesialdesignet, barnevognen skal være ny og kul, og hun MÅ bruke Londons aller hotteste gynekolog. Når kjendisgynekologen viser seg å være Lukes intellektuelle ekskjæreste, begynner Beckys rosenrøde verden å smuldre opp.

Medlemsvurdering:
Becky Bloomwood er endelig tilbake! Hun er nå gravid og plutselig blir livet snudd på hodet. Becky koser seg med og handle babyutstyr og får plutselig høre om byens hippeste fødelslege. Men det viser seg at dette kan by på problemer, siden legen har et helt spesielt forhold med mannen til Becky. Jeg koste meg gjennom hele boken og klarte ikke å legge den fra meg. Etter dette har jeg lest den om igjen flere ganger. Dette er lettlest og fornøyelig chicklit, som absolutt er en verdig bok i shopoholikerserien. Mange jenter vil kjenne seg igjen i boken, det gjorde iallfall jeg. Anbefales på det varmeste.

IK

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205578876
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Shopaholic & baby
Serie
Rebecca Bloomwood 5

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
IK – 23.03.2010

– Becky Bloomwood er endelig tilbake! Hun er nå gravid og plutselig blir livet snudd på hodet. Becky koser seg med og handle babyutstyr og får plutselig høre om byens hippeste fødelslege. Men det viser seg at dette kan by på problemer, siden legen har et helt spesielt forhold med mannen til Becky. Jeg koste meg gjennom hele boken og klarte ikke å legge den fra meg. Etter dette har jeg lest den om igjen flere ganger. Dette er lettlest og fornøyelig chicklit, som absolutt er en verdig bok i shopoholikerserien. Mange jenter vil kjenne seg igjen i boken, det gjorde iallfall jeg. Anbefales på det varmeste.

T
T. – 15.04.2008

– Historien og Rebecca Bloomwood fortsetter, og nå skal hun og ektemannen, Luke, få deres første barn. Rebecca har ikke forandret seg når det gjelder shoppingvaner og lidenskap til merkeklær. Det gjør at den samme humoren som er i de andre bøkene, også preger denne. Som gravid blir Becky sykelig sjalu på gynekologen sin, (som selvfølgelig er den beste i London) som også er ektemannens ekskjæreste. I tillegg bruker hun noen morsomme metoder til å få kjøpt drømmehuset. Dette er til nå den siste boka om denne gale shoppoholikeren, jeg personlig hadde blitt veldig glad om det etter hvert kom flere, men likevel er det en fin avslutning på serien.

X
Xhantippe – 03.04.2008

– Denne romanen er ikke for de som vil ha noen intellektuelt og utfordrende, men for de som vil ha en avkobling i hverdagen, som et alternativ til tv3s såpeserier. Den er til tider morsom, og tar kanskje noen andre veier enn det jeg som leser hadde trodd, men noe mer enn det er det ikke å si om den. Den er ikke spesielt krevende, noe som gjør at den er svært lettlest og går fort å lese. Grei og enkel underhodlning, men dessverre ikke noe særlig mer enn det. Den er full av klisjeer og Hollywood-endinger. Selv blir jeg sliten og litt lei av hovedpersonen, og jeg var glad for at den ikke var lenger.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En shopoholiker med baby:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv