Min side Kundeservice Bli medlem

En shopoholiker treffer blink

Den tredje boka om Becky Bloomwood - like morsom, oppfinnsom og velmenende - og stadig uten herredømme over kredittkortene.

For én gangs skyld går alt på skinner for Becky Bloomwood. Hun har kapret drømmejobben som personlig shoppingassistent på fasjonable Barneys, hun bor i en kjempeflott leilighet på Manhattan med kjæresten Luke, og de har faktisk åpnet en felles bankkonto! Så frir Luke, og problemene tårner seg opp. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den tredje boka om Becky Bloomwood - like morsom, oppfinnsom og velmenende - og stadig uten herredømme over kredittkortene.

For én gangs skyld går alt på skinner for Becky Bloomwood. Hun har kapret drømmejobben som personlig shoppingassistent på fasjonable Barneys, hun bor i en kjempeflott leilighet på Manhattan med kjæresten Luke, og de har faktisk åpnet en felles bankkonto! Så frir Luke, og problemene tårner seg opp.

Beckys mamma vil hun skal gifte seg i hjembyen i Oxshott og bruke hennes gamle brudekjole. Lukes mor ønsker et ekstravagant selskap på selveste New York Plaza, og Becy skjønner at det er hun som må ta avgjørelsen. Men helt ærlig er det mye morsommere å prøvesmake kaker, prøve brudekjoler og registrere bryllupsgaver framfor å foreta valg. Tiden går, bryllupsplaner legges på begge sider av Atlanterhavet, og snart skjønner Becky at hun er i skikkelig trøbbel ...

Medlemsvurdering:
Den tredje boken om Rebecca Bloomwood er kommet! Likte du de forige bøkene, må du bare lese denne! Rebecca befinner seg i New York og har fått seg en super jobb i Barneys og en herlig forlovede. Problemet er bare hvor bryllupet skal stå? Her dukker det som vanlig opp mange morsomme og bisarre situasjoner som bare Becky klarer å komme seg opp i.
Boken anbefales til alle som liker å lese komedie på sitt beste! Jeg klarer iallefall aldri å legge fra meg disse bøkene som er som skapt for en morsom kveld hjemme alene i sofakroken. Nyt den!

Cecilie

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205578944
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Shopaholic ties the knot
Serie
Rebecca Bloomwood 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

S
Suez – 10.01.2007

– Dette er den tredje boken om Rebecca Bloomwood. Etter at Luke fridde er moren til Rebecca i full gang med å planlegge bryllupet. Selv om Luke og Rebecca for tiden bok i New York skal bryllupet feires i London, hjemme i hagen til Rebeccas foreldre. Lukes mor derimot bestiller Plaza. Dermed begynner planleggingen av drømmebryllupet. Rebecca klarer ikke å fortelle moren at hun skal gifte seg i New York. Når tiden for bryllupet nærmer seg vet ikke Rebecca hva hun skal gjøre. Hun kan ikke være to steder på en gang. Dette er en utrolig morsom bok og bryllup, kjærlighet, vennskap og selvfølgelig shopping. Du må bare lese denne boken.

L
Leselusa – 31.12.2006

– Becky er tilbake! Hun er nå bosatt på Manhattan sammen med kjæresten Luke. Tilværelsen er super og hun har fått drømmejobben som shoppingassistent. Det eneste hun ikke roter til. Det nærmer seg også bryllup for henne og Luke. Etter et besøk hjemme i Oxshot får hun seriøse problemer. For hjemme planlegger moren det perfekte bryllup for henne. Noe moren legger all sin sjel og glede i. Samtidig planlegger Lukes mor drømmebryllupet, med stor D, på New York Plaza. Bryllupet hun bare har kunnet drømme om. Hun må nå velge mellom både familie og venner eller klarer hun på ett vis å rote dette sammen til en løsning?

c
crazy – 29.07.2006

– Becky Bloomwood er tilbake igjen. Becky er en dame som er spesiellt glad i å shoppe, og som aldri klarer å velge, og ihvertfall gjør hun sjelden kloke valg.. Becky har i denne boken forlovet seg med sin kjære Luke og de skal planlegge bryllup. Beckys mor vil at de skal gifte seg hjemme i Oxshott, mens Lukes mor vil at de skal ha et storslått bryllup i New York. Becky dras mellom de to bryllupene... Vil hun klare å bestemme seg? Dette er en utrolig morsom bok! Man kan lese den uavhengig av de andre to bøkene, men det er selvfølgelig lettere å se en sammenheng hvis man leser de i rekkefølge. Boken anbefales!

K
Kristin – 18.06.2006

– Shopoholic-serien omtales som litterære drops, og en mer beskrivende tittel skal du lete lenge etter. De lettforøyelige bøkene om livet til shoppinggale Becky Bloomwood er herlig og underholdende lesing. I denne tredje oppfølgeren har livet til Becky endelig falt på plass. Hun har kapret drømmejobben som shoppingassistent i New York og deler en koselig leilighet sammen med Luke. Becky føler at livet hennes er tilnærmet perfekt helt til Luke går ned på ett kne og frir til henne. Becky svever på skyer og gleder seg som en gal til å gå løs på forberedelsene. og herfra begynner nettet å snøre seg sammen. På den ene siden av Atlanteren setter Beckys mor alle kluter til for å arrangere et storveis bryllup for jenta si, mens Lukes mor på den andre siden vil gi Becky og Luke århundres sositetsbryllupp. Hovedpersonen vår slites mellom lysten på en luksusgalla og frykten for å såre sin mor. Hva skal hun gjøre nå? "En shopoholiker treffer blink" er en herlig velskrevet bok som det er uhyre vanskelig å legge fra seg. Underholdningsverdien er høy, og det er nok ikke en eneste jente som ikke kan nikke gjenkjennende opptil flere ganger.

C
Cecilie – 09.01.2006

– Den tredje boken om Rebecca Bloomwood er kommet! Likte du de forige bøkene, må du bare lese denne! Rebecca befinner seg i New York og har fått seg en super jobb i Barneys og en herlig forlovede. Problemet er bare hvor bryllupet skal stå? Her dukker det som vanlig opp mange morsomme og bisarre situasjoner som bare Becky klarer å komme seg opp i.
Boken anbefales til alle som liker å lese komedie på sitt beste! Jeg klarer iallefall aldri å legge fra meg disse bøkene som er som skapt for en morsom kveld hjemme alene i sofakroken. Nyt den!

T
Tina – 24.12.2005

– Enda en fantastisk bok om shopoholikeren Rebecca Bloomwood som enda en gang klarer å rote seg opp i problemer. Becky og Luke skal gifte seg, og Becky vil egentlig gifte seg hjemme i England, men fra moren til Luke får hun tilbudet om ett fantastisk prinsessebryllup på selveste New York plaza. Mens begge bryllupene blir planlagt på hvert sitt kontinent, har Becky problemer med å bestemme seg, og utsetter det og utsetter det.
Luke tror at Becky har sagt nei til Engelsk bryllup, og tror alt er i orden.. Hvordan skal Becky ordne opp i dette, klarer hun å redde situasjonen nok en gang?

M
Marie :-) – 13.11.2005

– Den hittil siste boka om Becky Blomwid er kommet. At den er en av de beste i den ubundne trilogien er det ingen tvil om. Livet smiler til Bekcy. Hun har verken økonomiske eller personlige problemer som hindrer hennes livsførsel. Men selvsagt er dette bare for en kort periode, Kjæresten Luke fri. Noe som for så vidt er uproblematisk. Så var det store bryllupet som svigermor vil arrangere. Det friser. Det gjør også mors mer romantiskanlagte britiske bryllup. Hva velger Becky? Svaret vil du finne ut selv, men komplikasjonsfritt blir det overhodet ikke.
Som i de forhenværende bøkene, blir enkelte kapitler innledet med til dels svært så underholdene brev fra både bank, advokatfirmaer osv. Dette bryter med den noe trauste strukturen i boka, og øker underholdningsverdien ytterligere. En strålende bok!

M
Maria – 09.10.2005

– "En Shopoholiker Treffer Blink" handler om Becky Bloomwood. Hun har fått drømmejobben som shoppingassistent, har kapret drømmeprinsen, Like Brandon, og de bor i en fantastisk leilighet på Manhattan. Da Luke frir, er Becky i den syvende himmel. Men det er kun til bryllupsforberedelsene begynner. Moren og faren til Becky vil at hun skal gifte seg i England, og de har gjort alt klart til et bryllupselskap i hagen, mens moren til Luke, Elinor, har booket New York Plaza og vil ha et stort selskap der. Da skjønner Becky at hun er i store vansker siden hun ikke klarer å bestemme seg. Dette er den tredje boka om Becky Bloomwood. Boka er en veldig god oppfølger til den forrige boka, og den er veldig morsom og underholdene. ANBEFALES VIRKELIG!!!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En shopoholiker treffer blink:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv