Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Engler i LA

Jeg har alltid vært familiens hvite får. Det er mine søstre i Walsh-familien som finner på ville sprell, mens jeg er flink pike; snill og fornuftig. Men nå er det slutt. Jeg har fått sparken, forlatt mannen min og rømt til Hollywood. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Jeg har alltid vært familiens hvite får. Det er mine søstre i Walsh-familien som finner på ville sprell, mens jeg er flink pike; snill og fornuftig. Men nå er det slutt. Jeg har fått sparken, forlatt mannen min og rømt til Hollywood.

Jeg trengte å koble av med varme, solskinn og late dager på stranden. Lite ante jeg at jeg skulle forhandle med filmstudioer, mingle med filmstjerner og eksperimentere med både hårsveiser og sex!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
496
ISBN
9788202441555
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Angels
Format
21 x 13 cm
Serie
Walsh-søstrene 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

u
ubo – 14.12.2005

– Har du lest en Marian Keyes bok har du egentlig lest dem alle. De er morsomme lettleste, og du glemmer dem med en gang du har lagt den fra deg. Denne boken er ikke et unntak. jeg leste den mest på bussen til og fra jobb, og hadde en fin tid mens jeg leste den. Etterpå brydde jeg meg ikke det døyt. Boken handler om den fornuftige Maggie som drar fra ektemannen sin fordi hun ikke mener ekteskapet hennes er særlig bra. I LA møter hun nye venner og nye bekjentskaper. Det morsomste med boka er alle personene som er rundt Maggie. Jeg elsker scenene med søstrene hennes og foreldrene hennes. Og hater kjærlighetshistorien, den er platt, dårlig og altfor tydelig.
Man vet hva som skjer etter å ha lest første linja. Kjærlighetsfortellingen er skikkelig dårlig. De små karaktertrekkene til alle personene i boken. HELT SUPRE.

L
Little teapot – 12.12.2005

– Jeg vil begynne med å si at jeg syntes dette var en veldig underholdende bok! Maggie Walsh er den fornuftige(kjedelige?), ansvarsbevisste husmoren; Gift med sin første kjæreste, passe fornøyd med jobben sin og alltid på slankekur. Hennes penere og mer eventyrlystne Claire liker å erte Maggie for hennes pertentlighet, spesielt hennes avsky for pengesløsing. Men Maggies trygge og kjente verden faller i grus når hun avslører at mannen hennes har vært utro. Elskerinnen er selvsagt yngre, tynnere og penere enn henne selv, synes Maggie. Hun blir så forbannet over sviket at hun bestemmer seg for å gjøre noe ingen hadde trodd hun kom til å gjøre (kanskje aller minst hun selv): hun krysser Atlanteren og flytter inn hos sin venn Emily i LA. I møtet med en verden fylt av plastikk og silikon, lærer Maggie mye om seg selv. Det er en fryd å følge Maggie i jakten på sitt nye "jeg"! Jeg heiet på henne og sørget med henne. Anbefales!

m
marengs – 31.07.2005

– Det beste med denne boka er etter min mening at den virker så sannferdig. Det er ikke en typisk kioskroman hvor hovedpersonen opplever de utroligste ting som ikke kunne hendt i virkeligheten. Hun opplever riktignok en hel del, men det er skildret på en slik måte at man kjenner seg igjen i handlingene hennes og dermed godtar det som skjer. Det er en utrolig lettlest og fangende bok som liksom ikke vil la deg slutte å lese. Historien er nemlig så engasjerende at man gjerne vil følge denne kvinnens skjebne og se om hun finner seg selv og kjærligheten til slutt.

h
hb – 15.07.2005

– dette er en klassisk Marian Keyes bok. og jeg elsker den like høyt som de andre jeg har lest. det er den samme humoren, samme temaet som i de foregående bøkene. det er også supert at vi får en sjanse til å bli kjent med Maggie, søsteren til Claire i "vannmelonen". og det at familien til slutt kom på ferie over til L.A. Alt dette gav meg en herlig følelse av å bli kjent med hele familien til disse personene. dette er en bok je galdri ville gått glip av å lese. etter at jeg leste min føste Marian Keys bok har jeg rett og slett vært hektet, men det er verdt det. for denne forfateren vet virkelig hvordan hun skal klare å gi leserne sine en skikkelig "feelgood" følelese. jeg rett og slett elsker bøkene hennes. og det vil du også vist du leser dem. og det eneste du egentlig trenger å gjøre er å løpe til nermeste butikk...

B
Bepela – 28.03.2005

– Keyes er en av forfatterne som følger i Bridget Jones-kjølvannet - og som tidvis er bedre enn originalen. I "Engler i LA" flykter Maggie, 30&noe, fra Dublin til LA. Dette som en reaksjon på ektemannens utroskap og at hun får sparken fra jobben. Om livet var kjelkete i Irland, blir det ikke mindre komplisert i verdens glamourhovedstad hvor ingenting er det som det gir seg ut for å være. Dette er lettbeint underholdning og selv sammenbruddene i livet får litt perlemorglans, men Marian Keyes skriver med hjertet. Hun besitter en oppriktighet som alltid skinner igjennom. Hennes fokus er de sanne verdier og at ytre glitter ikke kan måle seg med det fine i hverdagen. Dessuten skriver hun i en muntlig tone, omtrent som når damer i målgruppa 20-40&noe, prater sammen, og hun har velsignet mye humor. Jeg trekker litt for realismegraden, men synes hun har en god vri på presentasjonen av historien.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engler i LA:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv