Min side Kundeservice Bli medlem

I dine sko

«Få kan skrive underholdningsromaner som Jojo Moyes. Et ukomplisert overskudd av en bok, fengende, fiks og festlig.»

Guri Hjeltnes, VG

Igjen kan vi boltre oss i smart og god underholdning pepret med en smule livsvisdom. Her er jakt på penger og håpløse ektemenn, en passelig dose romantikk og samvittighet for aldrende foreldre ... og et par griselekre, høyhælte sko. Kort sagt litt av hvert vi alle kan kjenne oss igjen i!

Les mer

199,-

379,- Spar: 180,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bestselgersalg – romaner fra 79,- Velg flere her

Bente

Skrevet av: Bente, Redaktør

Varmt og underholdende fra fenomenet Moyes!

Sam Kemp vil nok beskrive seg selv som en temmelig ordinær kvinne. Hun jobber som selger av trykkeritjenester, noe hun er ubrukelig til, ifølge den grinete sjefen hennes, Simon. Mannen hennes, Phil, ligger stort sett på sofaen og sover, han greier knapt å lufte bikkja. Phil har nemlig gått på en solid smell etter at faren døde. Han har også mistet jobben. Sam henger derfor hardt i stroppen for å få det hele til å gå rundt. En dag finner hun ut at hun skal bruke gavekortet hun fikk av datteren, til en time på treningssenteret. Sam hater trening, og på senteret føler hun seg ikke hjemme, særlig når hun overhører de andre i garderoben som tydeligvis lever et helt annet liv enn Sam. I ren distraksjon tar hun med seg feil treningsbag ut fra garderoben. Og den rettmessige eieren av den luksuriøse bagen, Nisha, får med seg den slitne plastbagen til Sam. Det er duket for forviklingar.

I ren distraksjon tar hun med seg feil treningsbag ut fra garderoben. Og den rettmessige eieren av den luksuriøse bagen, Nisha, får med seg den slitne plastbagen til Sam. Det er duket for forviklingar.

Fra luksusliv til vaskejobb

Amerikanske Nisha er Sams rake motsetning. Hun lever et liv i sus og dus og bor sammen med forretningsmannen Carl i en luksussuite mens de er i England. Men samme dag som bagen forsvinner, og hun får Sams simple bag med et innhold hun knapt vil berøre, mister hun absolutt alle goder! Kontoen blir sperret. Hun får ikke tilgang til suiten på hotellet. Hun har kun de klærne hun står og går i. Mannen har kastet henne ut! Nisha er sjokkert og rasende. Antagelig har han latt en annen «golddigger» ta over hennes posisjon i ekteskapet. Nisha får seg jobb som vaskehjelp på hotellet der mannen bor, i håp om i hvert fall å få tilgang til suiten og klærne sine.

De røde skoene

Sam haster avgårde til et viktig salgsmøte, men finner underveis ut at hun har ubrukelige slippers på føttene. Så hva annet kan hun gjøre enn å ta på seg de røde, høyhælte skoene som befinner seg i bagen? Hun stolprer av gårde, retter ryggen og setter nesa i været. Det får gå som best det kan … Og underlig nok blir salgsmøtene en suksess. Folk kikker fascinert på skoene, lytter til henne, hun selger firmaets tjenester så det suser. Sam oser av selvtillit. Skoene blir også en del av forhandlingene mellom Nisha og Carl. For at hun skal få en akseptabel avtale med mannen, må hun finne de røde, håndsydde Louboutin-skoene i rødt krokodilleskinn til 7000 dollar og levere dem til Carl. Og hun må legge en plan for å få tatt rotta på fyren … på en eller annen måte. Vi skjønner etter hvert at Nisha og Sam må møtes!

Så hva annet kan hun gjøre enn å ta på seg de røde, høyhælte skoene som befinner seg i bagen. Hun stolprer av gårde, retter ryggen og setter nesa i været. Det får gå som best det kan … Og underlig nok blir salgsmøtene en suksess.

Jojo Moyes har skrevet en varm og underholdende roman med mye drama og forviklinger. Hovedpersonene har ulik bakgrunn, men de må begge vinne over usympatiske menn. Den tilsynelatende kyniske Nisha er kanskje ikke så kynisk når det kommer til stykket. Uansett blir hun tvunget til å få planta beina på jorda og betrakte andre mennesker med nye øyne, oppdage at det er mye varme og omtanke å hente hos folk som ikke eier stort.

Vi heier på henne like mye som vi heier på Sam!

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
490
ISBN
9788252593662
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Someone else's shoes
Format
21 x 14 cm
Nr
8214093

Medlemsblad

Om forfatteren

Jojo Moyes er tidenes mestselgende forfatter i Norge med over 1,5 millioner solgte bøker. Samtlige utgivelser siden Et helt halvt år har gått rett inn på 1. plass i Norge ved lansering. Internasjonalt har Jojo solgt over 40 millioner bøker og flere av hennes bøker er blitt filmatisert.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Få kan skrive underholdningsromaner som Jojo Moyes. Et ukomplisert overskudd av en bok, fengende, fiks og festlig.»

Guri Hjeltnes, VG

«Den britiske bestselgerforfatteren Jojo Moyes skriver underholdning av det smarte slaget (...) Det er lett å bli hektet.»

Anne Cathrine Straume, NRK

«Jojo Moyes har en rågod penn og skriver med ironisk snert og et vidd som absolutt fortjener en stor leserkrets.»

Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I dine sko:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
199,- 439,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv