Min side Kundeservice Bli medlem

Jul på Petronellas pensjonat

en roman

Petronella lever og ånder for pensjonatet sitt i Nordbyen i Tønsberg. Men paradiset er ikke perfekt. Ektemannen Sofus, en arkeolog som er i Egypt hos sine elskede kattemumier, elsker i tillegg alt som har puls og høye hæler. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Petronella lever og ånder for pensjonatet sitt i Nordbyen i Tønsberg. Men paradiset er ikke perfekt. Ektemannen Sofus, en arkeolog som er i Egypt hos sine elskede kattemumier, elsker i tillegg alt som har puls og høye hæler.
Petronella fortviler over forventninger og mislykkede kaker. Alt mens venninnen Felicia er en fri sjel og lever blant tarotkort og glassdomer. For er det ikke julespillet eller slekt som forlanger Petronellas oppvartning, så er det en utbygger som vil ødelegge idyllen hennes - eller en datter hvis verden faller i grus.
Petronella er litt curling-alt-mulig, så hun grubler og tar imot utstillings-pepperkakehus av all slags design, koker oksetunge og handler julegaver på Felleskjøpet.
Og så kommer Caravaggio, som maler så fint, inn livet hennes. Men hvem er utbyggeren - bare en vanlig Preben eller en mystisk Lucifer?

Detaljer

Forlag
Fagervik forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
443
ISBN
9788293768265
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
23 x 15 cm
Serie
Nordbyen 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

I
Inger – 30.11.2023

– Jul på Petronellas Pensjonat er en koselig julebok, men et par-tre ting trekker ned vurderingen, så det blir bare 4 stjerner. Jeg blir sjokkert over å lese at flere damer har lest gjennom boken på forhånd, men ingen av dem har visst lært grammatikk på skolen, for her er det total mangel på svake verb. Redaktøren har visst heller ikke hørt om sterke og svake verb. Det er forresten for mye prat om kjøtt i forfatterens julebøker, enten det er snakk om grisehoder eller oksetunger som skal kokes. At hovedpersonen (og forfatteren) ikke tåler å høre juleevangeliet i en julebok trekker enda mer ned.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul på Petronellas pensjonat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv