Lettkledd

velkledd med lite miljøbelastning

Lettkledd er en bok om klær og miljø. Den handler om hvordan vi både kan forstå debatter rundt klær, miljø og klima bedre og alltid selv kan ha gode klær tilgjengelig, uten å belaste kloden unødvendig. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lettkledd er en bok om klær og miljø. Den handler om hvordan vi både kan forstå debatter rundt klær, miljø og klima bedre og alltid selv kan ha gode klær tilgjengelig, uten å belaste kloden unødvendig. Den er skrevet for unge og gamle, menn og kvinner med ulike klesvaner og livsstil, men med det til felles at de ønsker å ha klær som passer sine og planetens liv.

Det viktigste vi alle kan gjøre for å redusere miljøbelastningene, er å kjøpe færre nye klær. Da må de klærne vi kjøper være i bedre kvalitet. Men hva er det? Kvalitet har både med klærne å gjøre, deres tekniske egenskaper og hvordan vi tenker om og bruker dem. Hva som passer og hva det passer til.

Lettkledd er bok to i en triologi som til sammen vil gi kunnskap om klær og miljø samtidig som de inspirerer til bærekraftig klesforbruk.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
285
ISBN
9788256022267
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Lettkledd
Format
20 x 15 cm
Serie
Bærekraftig klesforbruk

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lettkledd:

Ut

Mikkel Soya Bølstad
Innbundet 
336,- 369,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv