Min side Kundeservice Bli medlem

Stilkoden

10/80/10 - moteformelen som fungerer

Stil handler verken om hvor pen du er eller hvordan kroppen din ser ut. Det handler om å ta det utgangspunktet du er født med, og gjøre noe ut av det som får hoder til å snu seg og hjerter til å banke litt ekstra. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Stil handler verken om hvor pen du er eller hvordan kroppen din ser ut. Det handler om å ta det utgangspunktet du er født med, og gjøre noe ut av det som får hoder til å snu seg og hjerter til å banke litt ekstra.
I to tiår har moteblogger Vanessa Rudjord vært en av de mest toneangivende i norsk mote, men det var først for et halvt år siden hun oppdaget formelen som viser hvor enkelt du kan finne din personlige stil ved hjelp av grepene som alle de største moteikonene og it-jentene i verden tyr til. Med tre enkle steg får du innsiderens hemmelighet bak det perfekte antrekk, hvilke plagg som utgjør drømmegarderoben, og hva som er de vanligste feilene.
For hvorfor kjøper 9 av 10 feil BH-størrelse? Og hva består egentlig den x-faktoren av, som gjør at noen kan få et hvilket som helst rom til å stilne i det du kommer inn i det?

Vanessa Rudjord har vært moteredaktør i Elle og sjefredaktør i Costume. I 2014 startet hun motebloggen VR Stylebook. Hun driver i dag podcasten Synnøve og Vanessas podcast sammen med bestevenninnen Synnøve Skarbø. Podcasten er med sine 100 000 ukentlige nedlastinger en av landets mest populære.

Detaljer

Forlag
Pilar
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
217
ISBN
9788293516651
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Stilkoden
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Stilkoden:

Redesign

Connie Riiser Berge
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv