Meny

Veien til førerkortet

Lærebok : klasse A1, A2 og A : motorsykkel

; Marius Henriksen (Illustratør) ; Jan Petter Wigum (Fotograf) ; Roger Dalsaune (Fotograf)

I serien Veien til førerkortet, tilbyr vi teoribok motorsykkel, som dekker alt eleven trenger å vite for å kunne få førerretten for klasse A1 lett, A2 mellomklasse og A tung motorsykkel. Teoriboka er helt oppdatert med moderne bilder som illustrerer ulike trafikksituasjoner på en enkel og tydelig måte. Les mer
Vår pris
398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 398,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

I serien Veien til førerkortet, tilbyr vi teoribok motorsykkel, som dekker alt eleven trenger å vite for å kunne få førerretten for klasse A1 lett, A2 mellomklasse og A tung motorsykkel. Teoriboka er helt oppdatert med moderne bilder som illustrerer ulike trafikksituasjoner på en enkel og tydelig måte. Vi har også lagt vekt på et godt og klart språk. Boka er i tråd med læreplanen og og er nyttig også for de som allerede har kjørt motorsykkel noen år.

Her lærer eleven blant annet:

Ditt ansvar som MC-fører og -eier
Motorsykkel: klasser og konstruksjon
Risiko og miljø
Kjørestrategi og atferd i trafikken
Sikkerhetskurs på vei og sikkerhetskontroll
Tar eleven førerkort for første gang, må han/hun i tillegg lære seg teorien for klasse B, fordi han/hun også vil få spørsmål fra dette på teoriprøven. Vi anbefaler derfor å lese Veien til førerkortet, klasse B. Eleven må også bruke det han/hun lærer i kjøreopplæringen sammen med læremidlene for å forstå teorien og være best mulig forberedt til den teoretiske og den praktiske førerprøven.

Fakta