Meny

Det siste intervjuet og andre samtaler

; Heidi Sævareid (Oversetter)

Serie: F° 372

«Den gode samtalen er bokas grunnform, selv forordet, mellom redaktør og oversetter, er formet som det og vitner om ekte Bowie-lidenskap. ... til tross for sin lille størrelse er dette en praktbok man vil gå tilbake til for å plukke gullkorn, litt her og der.»

, Dagbladet Terningkast 5
I løpet av en femti år lang karriere ga David Bowie (1947-2016) et svimlende antall intervjuer, til det en dag brått var slutt. Fra midten av 2000-tallet uttalte han seg ikke offentlig lenger. Denne boka består av åtte nedslagspunkter, fra 1964 til 2006, fra den gangen Bowie mer enn gjerne snakket, om alt fra musikk, design, kunst, men også om private anliggender. Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Bowies bok

I løpet av en femti år lang karriere ga David Bowie (1947-2016) et svimlende antall intervjuer, til det en dag brått var slutt. Fra midten av 2000-tallet uttalte han seg ikke offentlig lenger. 

Denne boka består av åtte nedslagspunkter, fra 1964 til 2006, fra den gangen Bowie mer enn gjerne snakket, om alt fra musikk, design, kunst, men også om private anliggender. Som intervjuobjekt var han morsom og lo ofte. Først og fremst var han påfallende smart og orientert. Og stilte gjerne de beste spørsmålene selv. 

Inkludert i denne norske utgaven er et intervju fra 1990, da NRK snakket med Bowie i forkant av en konsert. NRKs møte med legenden ble en selsom og småsvett affære. Etter tre timers venting dukket Bowie først opp idet konserten skulle begynne. NRKs Vera Kvaal gjorde så godt hun kunne og startet med et langt og intrikat spørsmål. Svaret Bowie ga, var kort. Knappe kvarteret senere var et kultintervju en realitet. 

 

Fakta