– Selv om vi nordmenn ikke er av de flinkeste til å gjøre oss nytte av naturens råvarer, er vi likevel blitt flinkere til å bruke sopp i hverdagen, da dette er en vekst som kan brukes til det meste, og som ofte tilsetter en ekstra smak i alt fra supper til pizza, gryteretter til viltkjøtt. Denne boka byr på over seks hundre sopparter, både med viktig informasjon og grundige bilder, slik at man kan danne seg et bilde av hvilke sopper man kan spise og hvilke sorter man burde styre unna. Dette er en flott bok for den som interesserer seg litt over middels for sopp, eller som i det hele tatt ønsker å vite hvilke sopper som egner seg best til måltidet. Prisen er også grei, så dette er en bok jeg vil anbefale!
Sopp
Till R. Lohmeyer Ute Künkele Inger Lagset Egeland (Redaktør) Julia Adlberger (Illustratør) Kim Caspary (Illustratør) Ann Høydalsnes (Oversetter)
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
Selv om vi nordmenn ikke er av de flinkeste til å gjøre oss nytte av naturens råvarer, er vi likevel blitt flinkere til å bruke sopp i hverdagen, da dette er en vekst som kan brukes til det meste, og som ofte tilsetter en ekstra smak i alt fra supper til pizza, gryteretter til viltkjøtt. Denne boka byr på over seks hundre sopparter, både med viktig informasjon og grundige bilder, slik at man kan danne seg et bilde av hvilke sopper man kan spise og hvilke sorter man burde styre unna. Dette er en flott bok for den som interesserer seg litt over middels for sopp, eller som i det hele tatt ønsker å vite hvilke sopper som egner seg best til måltidet. Prisen er også grei, så dette er en bok jeg vil anbefale!TM
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 256
- ISBN
- 9788231613077
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Pilze : bestimmen und sammeln
- Format
- 26 x 21 cm