Min side Kundeservice Bli medlem Slik virker medlemskapet
Plukking, tilberedning, voksesteder - lær deg alt om over 400 sopparter. Skarpe fotografier viser hvordan hver sopp ser ut. I tillegg er de utførlig beskrevet, og du får vite om faresignaler og mulige tegn på forgiftning. Les mer
199,-
Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Plukking, tilberedning, voksesteder - lær deg alt om over 400 sopparter. Skarpe fotografier viser hvordan hver sopp ser ut. I tillegg er de utførlig beskrevet, og du får vite om faresignaler og mulige tegn på forgiftning. Dette oppslagsverket henvender seg både til dme som spiser som, og til naturvenner som interesserer seg for farge- og formvariasjonen i soppenes rike. Et omfattende verk for alle soppinteresserte - fra kantarell-elskeren til hobbymykologen.

Medlemsvurdering:
Selv om vi nordmenn ikke er av de flinkeste til å gjøre oss nytte av naturens råvarer, er vi likevel blitt flinkere til å bruke sopp i hverdagen, da dette er en vekst som kan brukes til det meste, og som ofte tilsetter en ekstra smak i alt fra supper til pizza, gryteretter til viltkjøtt. Denne boka byr på over seks hundre sopparter, både med viktig informasjon og grundige bilder, slik at man kan danne seg et bilde av hvilke sopper man kan spise og hvilke sorter man burde styre unna. Dette er en flott bok for den som interesserer seg litt over middels for sopp, eller som i det hele tatt ønsker å vite hvilke sopper som egner seg best til måltidet. Prisen er også grei, så dette er en bok jeg vil anbefale!

TM

Detaljer

Forlag
Spektrum
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
256
ISBN
9788231613077
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Pilze : bestimmen und sammeln
Format
26 x 21 cm

Medlemmers vurdering

T
TM – 20.06.2009

– Selv om vi nordmenn ikke er av de flinkeste til å gjøre oss nytte av naturens råvarer, er vi likevel blitt flinkere til å bruke sopp i hverdagen, da dette er en vekst som kan brukes til det meste, og som ofte tilsetter en ekstra smak i alt fra supper til pizza, gryteretter til viltkjøtt. Denne boka byr på over seks hundre sopparter, både med viktig informasjon og grundige bilder, slik at man kan danne seg et bilde av hvilke sopper man kan spise og hvilke sorter man burde styre unna. Dette er en flott bok for den som interesserer seg litt over middels for sopp, eller som i det hele tatt ønsker å vite hvilke sopper som egner seg best til måltidet. Prisen er også grei, så dette er en bok jeg vil anbefale!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sopp:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
449,-

Støy

Daniel Kahneman
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv