Bak ordene

internkommunikasjon i praksis

Bak ordene, under overflaten, utenfor de formelle strukturene og i menneskenes følelser - der ligger nøkkelen til god intern kommunikasjon på en arbeidsplass.

Denne boken legger vekt på å skape forståelse for samspillet mellom den formelle og den uformelle kommunikasjonen i en organisasjon, og for hvordan følelser, roller og relasjoner påvirker kommunikasjonen. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bak ordene, under overflaten, utenfor de formelle strukturene og i menneskenes følelser - der ligger nøkkelen til god intern kommunikasjon på en arbeidsplass.

Denne boken legger vekt på å skape forståelse for samspillet mellom den formelle og den uformelle kommunikasjonen i en organisasjon, og for hvordan følelser, roller og relasjoner påvirker kommunikasjonen. Den går særlig inn på kommunikasjonsrollen for ledere, tillitsvalgte og informasjonsmedarbeidere.

Bak ordene er en oppfølging av Erliens første bok om intern kommunikasjon, planlegging og tilrettelegging. Denne boken handler om gjennomføring av kommunikasjonsplanen og evaluering av kommunikasjonen.

Bente Erlien har arbeidet med informasjon og kommunikasjon i en årrekke, blant annet i Oslo kommune, NRK og Telenor, og har spesielt arbeidet med intern kommunikasjon. Hun har vært leder for Forum for offentlig informasjon, har holdt kurs og foredrag og skrevet en rekke artikler om kommunikasjon. Hun har tidligere skrevet boken Intern kommunikasjon. Planlegging og tilrettelegging - et tema som videreføres i denne boken om intern kommunikasjon i praksis.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
152
ISBN
9788215001135
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Originaltittel
Bak ordene
Format
13 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bak ordene:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Rase

Monica Isakstuen
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv