Min side Kundeservice Bli medlem

Gruppeveiledning, læring og ressursutvikling

Denne boken handler om hvordan veiledning kan fremme læring og ressursutvikling i grupper og organisasjoner. Samarbeid og konfliktløsning er avgjørende for å oppnå gode og effektive arbeidsprosesser. Innholdet i boken bygger på mangeårige erfaringer med utdanning av gruppeveiledere. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Denne boken handler om hvordan veiledning kan fremme læring og ressursutvikling i grupper og organisasjoner. Samarbeid og konfliktløsning er avgjørende for å oppnå gode og effektive arbeidsprosesser. Innholdet i boken bygger på mangeårige erfaringer med utdanning av gruppeveiledere. Viktige emneområder er gruppe- og relasjonsdynamikk, verdier og følelser, og hvordan samarbeidsprosesser utfolder seg i spenningsfeltet mellom profesjons- og personverdier i organisasjoner og samfunn.
Ragnvald Kvalsund er førsteamanuensis ved Pedagogisk institutt, NTNU, med fagområdene rådgivning, veiledning og ledelse som sine spesialfelt. Kristin I.S. Meyer er høgskolelærer ved Diakonissehjemmets høgskole i Bergen. Arbeidsområdet har siden 1990 vært sentrert rundt etterutdanning i veiledning og veiledningspraksis.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
191
ISBN
9788251920841
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Originaltittel
Gruppeveiledning, læring og ressursutvikling
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gruppeveiledning, læring og ressursutvikling:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dandy

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv