Handle for 499,- og få Nissegutt med på kjøpet!
Min side Kundeservice Bli medlem

Slik skapes kunnskap

hvordan frigjøre taus kunnskap og inspirere til nytenkning i organisasjoner

Slik skapes kunnskap er aktuell for ledere og mellomledere på alle nivåer i alle typer virksomheter. Den passer også som pensumbok i fag som knowledge management og strategisk ledelse, både i høgskolesystemet og innenfor etter- og videreutdanning. Les mer

779,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Slik skapes kunnskap er aktuell for ledere og mellomledere på alle nivåer i alle typer virksomheter. Den passer også som pensumbok i fag som knowledge management og strategisk ledelse, både i høgskolesystemet og innenfor etter- og videreutdanning.

Kunnskapsledelse eller knowledge management er blitt en viktig retning innenfor ledelse. I mange organisasjoner er det sterkt fokus på å utvikle systemer for å dele, måle og kontrollere kunnskap. Dette perspektivet tar ikke hensyn til at kunnskap må skapes før den kan deles.

Forfatterne av denne boka viser hvordan kunnskap skapes i en organisasjon. De mener at kunnskap egentlig ikke kan ledes. I stedet for å kontrollere og måle må ledelsen legge til rette for at kunnskap kan oppstå. I boka får vi vite hvordan ledere kan legge til rette for skaping av kunnskap ved å formulere en kunnskapsvisjon, lede samtaler, mobilisere kunnskapsaktivister, skape den riktige konteksten og gjøre den lokale kunnskapen global. Boka inneholder mange praktiske eksempler fra internasjonale og skandinaviske bedrifter som blant annet Siemens, Sony, Nokia, Skandia og Narvesen.

Detaljer

Forlag
NKS-forl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
317
ISBN
9788250821156
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Originaltittel
Enabling knowledge creation
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Slik skapes kunnskap:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv