Min side Kundeservice Bli medlem

Planlegging og drift av hoteller og restauranter

Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Les mer

460,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.

Detaljer

Forlag
Yrkeslitteratur
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
274
ISBN
9788258406171
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Planlegging og drift av hoteller og restauranter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fiasco

Thomas E. Ricks
Paperback 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv