Planlegging og drift av hoteller og restauranter
Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Les mer
460,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter.
Detaljer
- Forlag
- Yrkeslitteratur
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 274
- ISBN
- 9788258406171
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2012
- Format
- 24 x 17 cm