– Aicha presenterer smakfulle og enkle oppskrifter for alle. Lekre bilder og fristende beskrivelser. Ikke alle ingrediensene er like lett tilgjengelige over alt i landet, men ikke la det stoppe deg. Varier eventuelt oppskriftene med egne favorittingredienser.
Aichas kjøkken
Vil du bli forført av eksotisk krydderduft og spise flere grønne middager, er Aichas kjøkken en fantastisk inspirasjon. Les mer
399,- Spar: 36,-
Vil du bli forført av eksotisk krydderduft og spise flere grønne middager, er Aichas kjøkken en fantastisk inspirasjon.
Aicha kom til Norge som ung og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv og etter hvert har maten blitt viktigere og viktigere for henne. Aichas mat er en hyllest til morens og bestemødrenes kjøkken, råvarene og krydderne deres. Samtidig er det en bok som er laget på ingredienser som Aicha kjøper her i landet, og maten hennes er enkel nok til at alle får det til.
Dette er Aichas første kokebok. Hun har i en årrekke drevet et av Bergens fremste gallerier for samtidskunst, nå skriver hun om mat i Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Adresseavisen.
Følg henne på Instagram @aichabouhlou
Medlemsvurdering:
Aicha presenterer smakfulle og enkle oppskrifter for alle. Lekre bilder og fristende beskrivelser. Ikke alle ingrediensene er like lett tilgjengelige over alt i landet, men ikke la det stoppe deg. Varier eventuelt oppskriftene med egne favorittingredienser.Borgny Brørvik
Detaljer
- Forlag
- Gyldendal
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 281
- ISBN
- 9788205489318
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 25 x 21 cm
- Nr
- 8089884
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
– En inspirerende bok, som er vel anvendte penger.
– Etter mange tiår med marokkansk mat i familien, er denne boken et veldig fint oppslagsverk/huskeliste over en del marokkanske retter. Bor i Oslo, så alle ingredienser er heldigvis enkelt å få tak i. Både krydder, frukter, grønnsaker og annet. Fin og nyttig presang til de som ønsker nye og gode smaker til hverdag og fest!
– Ny måte å se matlaging på. Andre ingredienser enn det som "er vanlig".
– Nydelige bilder, fantastisk språk og stemninger. Men boka holder ikke alt den lover av lett tilgjengelige ingredienser
– Vi har allerede laget flere retter. Både fisk og kjøtt. Smakfulle og godt med en ny vri på det vi vanligvis tilbereder. Greie oppskrifter med god forklaring.
– Fantastisk flott bok med nydelige bilder