Alt asiatisk
enkelt, raskt og godt
Elisabeth Le ; Veslemøy Vråskar (Fotograf)
Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger
for å lage maten hjemme.
Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Les mer
Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Les mer
- Vår pris
- 349,-
- Spar
- 50,-
Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
349,-
Spar:
50,-Veil. pris: 399,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger
for å lage maten hjemme.
Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller.
Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.
Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.
Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller.
Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.
Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.
- FAKTA
-
Utgitt:
2021
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788203366000
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 17 cm
Nr: 8181799
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger