Min side Kundeservice Bli medlem

Bergenskokeboken

Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe Oslo ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner. Skillingsboller, puspas, pottekjøtt, kattemat, prinsefisk, hvit dame. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Bergensmaten er mer enn bare mat. Det er kultur og identitet, det er historien om en by. Bergen har noe Oslo ikke har, og det er en klar identitet, med et unikt tilfang av råvarer og mattradisjoner. Skillingsboller, puspas, pottekjøtt, kattemat, prinsefisk, hvit dame.
I Bergenskokeboken får du vite hvorfor bergensmaten ble som den ble, du får oppskriftene på og historiene om de kjente og kjære, men også de glemte og ukjente bergensrettene.
Hugo Ivan Hatland er journalist, foredragsholder, blogger og forfatter. Han har tidligere skrevet boken Den norske ølrevolusjonen og står bak nettstedet godtiglasset.com.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
215
ISBN
9788241915321
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
28 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bergenskokeboken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Et ute

Sigrid Henjum
Innbundet 
305,- 349,-

Stoner

John Williams
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv