Buon Appetito
Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. Les mer
379,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Logg inn for å se din bonus
Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. I tillegg til mange venner og medarbeidere som har gjort denne boken mulig. Vi dedikerer denne boken til alle Italiaentusiaster. Til slutt en spesiell tanke til hele befolkningen rammet av jordskjelvet i august 2016, de fantastiske kulturelle og gastronomiske stedene som ble jevnet med jorden. Som Amatrice, symbol på en av de mest kjente rettene i den italienske gastronomien; "Amatriciana", den mest berømte retten vi presenterer i Lazio-regionen.
Forlaget donerer 1 euro pr. solgte bok til de jordskjelvrammede.
Forlaget donerer 1 euro pr. solgte bok til de jordskjelvrammede.
Detaljer
- Forlag
- Dreyer bok
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 208
- ISBN
- 9788293193746
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Format
- 23 x 20 cm