Meny

Buon Appetito

; Francesca Piana (Innledning)

Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. Les mer
Vår pris
379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Vår pris: 379,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Om boka

Denne boken er resultatet av lidenskapen til to journalister for mat, samt mange års erfaring med kulturell og gastronomisk skriving. Boken er skrevet i samarbeide med kjøkkensjefer, matinteresserte, bestemødre som har skrevet antikke og verdifulle oppskrifter, regionale turistorganisasjoner som har donert deler av billedmateriale. I tillegg til mange venner og medarbeidere som har gjort denne boken mulig. Vi dedikerer denne boken til alle Italiaentusiaster. Til slutt en spesiell tanke til hele befolkningen rammet av jordskjelvet i august 2016, de fantastiske kulturelle og gastronomiske stedene som ble jevnet med jorden. Som Amatrice, symbol på en av de mest kjente rettene i den italienske gastronomien; "Amatriciana", den mest berømte retten vi presenterer i Lazio-regionen.

Forlaget donerer 1 euro pr. solgte bok til de jordskjelvrammede.

Fakta