– "Smaken av Italia er smaken av livet", ein setning eg hugsar frå eit eventyr bestemor mi fortalde meg som liten. Eg forstår no at eventyret har rett, den italienske maten og råvarene er av så stor opplevelse at ein knapt kan tru det. Det finnast hundrevis av italienske kokebøker på markedet, og alle held ikkje mål! Det gjerimot "Dolce Italiano", breiddfull av oppskrifter som virkeleg skapar god smak og duft i heimen! Denne boka fokuserar på italienske dessertar, med andre ord mykje søtt, syrleg og saftig. Min favoritt frå denne boka er ei kake med mørk sjokolade og mandarin, rett og slett ei fantastisk smaksbombe! Her finn ein noko for alle smakar, og inneheld både iskrem, fromarsjar, puddingar, kaker, moussar og mykje anna godt! Flotte bilete, flotte oppskrifter!
Dolce Italiano
"The name Gina DePalma will always be adoringly associated with the canon of great American pastry chefs, most notably for her pioneering work establishing Babbo as the gold standard for Italian pastry in America."
Adam Reiner - Eater
"Follow the seasons. Keep the flavors pure and straightforward. Use proper yet simple techniques." Applying this aesthetic to the Italian tradition, Gina DePalma has created a cookbook of the desserts that have wowed diners at Babbo, New York's most coveted reservation since it opened eight years ago with DePalma as pastry chef. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- WW Norton & Co
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780393061000
- Utgivelsesår
- 2007
- Format
- 26 x 22 cm
Anmeldelser
"The name Gina DePalma will always be adoringly associated with the canon of great American pastry chefs, most notably for her pioneering work establishing Babbo as the gold standard for Italian pastry in America."
Adam Reiner - Eater