Min side Kundeservice Bli medlem

En dag på elBulli

et innblikk i ideene, metodene og kreativiteten til Ferran Adrià

Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. Les mer

636,-

699,- Spar: 63,-

Innbundet
Utsolgt
Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
528
ISBN
9788248910879
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
A day at Elbulli
Format
30 x 22 cm
Nr
1870947

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En dag på elBulli:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Føling

Ragnhild Eskeland
Innbundet 
363,- 399,-

Dam

Claire-Louise Bennett
Innbundet 
363,- 399,-
 

Sekten

Michael Katz Krefeld
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv