Meny

En middag i Roma

verdenshistorien i et måltid

«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»

, Dagbladet Terningkast 5
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.

Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Om boka

Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.

Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara.

Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.

«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Andreas Viestad serverer velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi.»

, Morgenbladet