Gatemat fra hele verden

; Jan Robin Ektvedt ; Agnete Brun (Illustratør)

Myke og mettende pannekaker fylt med hoisinsaus og svinekjøtt, jianbing, på gata i Beijing, rykende varme, søte frityrstenger, churros, på gata i Barcelona. En søtlig brennende porsjon jerk chicken på gata i Kingston, Jamaica. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Myke og mettende pannekaker fylt med hoisinsaus og svinekjøtt, jianbing, på gata i Beijing, rykende varme, søte frityrstenger, churros, på gata i Barcelona. En søtlig brennende porsjon jerk chicken på gata i Kingston, Jamaica. Syrlig, rå fisk, ceviche på gata i Lima Peru. Overalt hvor du kommer i verden, er maten du får på gata ofte den aller beste: smaksrik, mettende, enkel - lagt opp slik at du får en størst mulig matopplevelde på kortest mulig tid.

Kokeboken Gatemat tar deg med på en kulinarisk reise verden rundt, fra gatehjørne til gatehjørne. I oppskrifter, bilder og tekst tar forfatterne med gata hjem til deg, slik at du kan lære deg å lage klodens mest uimotståelige favoritter. Kokkene Stian Floer og Jan Robin Ektvedt viser vei inn i de autentiske smakene og deler raust sine enorme kunnskapet. Samtidig viser de hvordan du med smarte knep og enkle grep kan få til de mest eksotiske med vanlige ingredienser hjemme på ditt eget kjøkken.

Fakta