Golalahs matreise

«Vil du oppleve nye og spennende smaker, og brenner for å prøve autentiske retter, så vær så god: Her får du muligheten til å bli med meg på en spennende matreise gjennom hele Midtøsten!» Slik åpner Golalah denne kokeboken med mat fra Marokko i vest til Iran i øst. Les mer

249,-

399,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Lesesommer - faktabøker fra 79,- Velg flere her

«Vil du oppleve nye og spennende smaker, og brenner for å prøve autentiske retter, så vær så god: Her får du muligheten til å bli med meg på en spennende matreise gjennom hele Midtøsten!» Slik åpner Golalah denne kokeboken med mat fra Marokko i vest til Iran i øst.

I Midtøsten er mat mye mer enn bare et drivstoff for kroppen. Mat er en god grunn til å samles. Gjestfrihet er en dyd og gjestene skal møtes av bord som stappfulle av en mengde små og store retter. Dagens kjøkken er en herlig blanding av påvirkninger fra først og fremst kurdiske, arabiske, persiske og tyrkiske mattradisjoner. Her er det aromatiske og smakfulle krydder i overflod. Mange av Midtøstens kjente retter er helt veganske, og kjøttrettene inneholder mye bønner og grønnsaker. Dette er mat som er full av smak og dessuten bra for både helse og klimaet!

I GOLALAHS MATREISE har matprofilen og kjøkkenmesteren Golalah Abbasi samlet 80 av sine beste retter supplert av et vell av tips og triks og kunnskap om råvarer og ingredienser. Boken gir også en innføring i muslimske høytider og innsikt i matkulturen i hele regionen. Hennes mål er at leserne skal forføres til å bli kjent med nye retter og kombinasjoner fra Midtøsten gjennom mat som er laget av lett tilgjengelige råvarer.

Golalah Abbasi kom til Norge som kurdisk flyktning som ung sammen med sine søsken. Hun jobber i dag som tolk for norske myndigheter. Golalah bor på Rælingen med hele storfamilien i nærheten og de lager mat sammen hele tiden.

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
231
ISBN
9788234713590
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Golalahs matreise
Format
25 x 18 cm
Nr
8213313

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Golalahs matreise:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Bål

Yngve Ryd
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv