Hverdagskost og festmat langs primstaven
Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse.
Les mer
499,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Hva skjer når en tradisjonsbunden kokk i verdensklasse møter en landskjent kulturforfatter? Resultatet blir en fantastisk spennende bok. Boken er en stor opplevelse, fordi den gir en grundig innføring i over tretti av våre gamle merkedager som assosieres med mat - i tillegg til fastelavn, påske og pinse. Og hvilke matoppskrifter som presenteres! Bli med på en reise i norske tradisjoner, følg oss gjennom de spesielle dagene og nyt den nydelige maten. Dette er norsk kulturhistorie på sitt beste.
Detaljer
- Forlag
- Publicom
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 294
- ISBN
- 9788292526538
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Originaltittel
- Hverdagskost og festmat langs primstaven
- Format
- 30 x 25 cm