Meny
Italia - Jon Berg

Italia

en matsafari : Liguria, Piemonte, Trentino-Alto Adige, Toscana, Lombardia, Veneto, Emilia Romagna, Roma, Sicilia

; Paul Paiewonsky (Illustratør) ; Gunhild Gursli (Illustratør) ; Kristian Lambrechts (Innledning)

«Boken Italia . En matsafari får en solid terningkast 5 til deg som vil smake kulinariske italienske skatter mens du forbereder deg på å reise til Italia. Ikke bare en gang , men mange ganger! - Svein Lindin, Vinofil.»

Italia. En matsafari er reisebok og kokebok i ett og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf Paul Paiewonsky reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. Les mer
Vår pris
545,-
Spar
54,-

Veil. pris: 599,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 545,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 599,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Italia. En matsafari er reisebok og kokebok i ett og viser hele bredden av italiensk gastronomi. I tre år har forfatter Jon Berg og fotograf Paul Paiewonsky reist på kryss og tvers i åtte regioner pluss Roma på jakt etter Italias gastronomi og ildsjelene bak. De har møtt mange av Italias beste kokker, vinmakere og produsenter av olivenolje, skinke, ost, grønnsaker, pasta, mel og ris.

Restauranter har avslørt sine hemmeligheter, og kjøkkensjefer har delt sine oppskrifter. Resultatet er en kokebok som utstråler gleden over det gode italienske måltid.

Boka inneholder mer enn 130 oppskrifter, fra Sicilia i sør til Piemonte og Alpene i nord. Både tradisjonelle retter som spagetti carbonara, spagetti vongole, oksehaleravioli, risotto med kalveskank, vitello tonnato, frityrstekte artisjokker og auberginelasagne, og retter fra det nye italienske kjøkkenet. Du lærer, steg for steg, å lage pasta, gnocchi, risotto, sauser og fyll til ravioli, og fantastiske retter av fisk og kjøtt, kaker og desserter.

Oppskriftene er gjennomgått og tilrettelagt av kjøkkensjefen på Trattoria Popolare, Kristian Lambrechts, slik at det skal være enkelt å lage rettene. Den kjente mat- og reisefotografen Paul Paiewonsky har tatt de fleste bildene.

 

 
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 271
ISBN: 9788293311249
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger