– Jeg oppdaget, som mange andre Jamie Olivers spennende matverden på tv. Jeg må si det har blitt en del Jamie Oliver kokebøker i bokhyllen min på kjøkkenet siden første gangen jeg så ham. Han har en helt spesiell og facinerende måten å lage mat på. I tillegg ser alt han lager kjempeenkelt å gjøre hjemme. Etter å ha prøvd en god del oppskrifter fra Jamie Oliver, er det bare en ting å si: Jeg rett og slett forguder oppskriftene hans. De er ikke bare enkle å lage, men også gode og tar som regel liten tid å lage.Og nesten alt har fått plass i denne boken fra Jamie. Dette er altså, etter min mening, et absolutt must å ha i bokhyllen på kjøkkenet!
Jamie's Italy
«Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver»
from publisher's description
Offers a collection of Italian recipes, old and new, that can ensure Italy's influence reaches us all. From Parma ham to Parmesan, from pannetone to panzanella, this title transports you to Italy or at least bring Italy home to you. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
Jeg oppdaget, som mange andre Jamie Olivers spennende matverden på tv. Jeg må si det har blitt en del Jamie Oliver kokebøker i bokhyllen min på kjøkkenet siden første gangen jeg så ham. Han har en helt spesiell og facinerende måten å lage mat på. I tillegg ser alt han lager kjempeenkelt å gjøre hjemme. Etter å ha prøvd en god del oppskrifter fra Jamie Oliver, er det bare en ting å si: Jeg rett og slett forguder oppskriftene hans. De er ikke bare enkle å lage, men også gode og tar som regel liten tid å lage.Og nesten alt har fått plass i denne boken fra Jamie. Dette er altså, etter min mening, et absolutt must å ha i bokhyllen på kjøkkenet!annabelle
Detaljer
- Forlag
- Michael Joseph Ltd
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- Sider
- 336
- ISBN
- 9780718147709
- Utgivelsesår
- 2005
- Format
- 26 x 19 cm
- Priser
- Short-listed for British Book Awards: Book of the Year 2006.
Anmeldelser
«Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver»
from publisher's description
«Brilliant, fabulous. The best of Italian cooking ... a truly inspirational Italian cookery course, teaching you everything from perfect pasta to sensational sea food»
Daily Mail
«There is only one Jamie Oliver. Great to watch. Great to cook»
Delia Smith