Min side Kundeservice Bli medlem

Jamie's Italy

«Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver»

from publisher's description

Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver. Les mer

319,-
Sendes innen 7 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver.

Medlemsvurdering:
Jeg oppdaget, som mange andre Jamie Olivers spennende matverden på tv. Jeg må si det har blitt en del Jamie Oliver kokebøker i bokhyllen min på kjøkkenet siden første gangen jeg så ham. Han har en helt spesiell og facinerende måten å lage mat på. I tillegg ser alt han lager kjempeenkelt å gjøre hjemme. Etter å ha prøvd en god del oppskrifter fra Jamie Oliver, er det bare en ting å si: Jeg rett og slett forguder oppskriftene hans. De er ikke bare enkle å lage, men også gode og tar som regel liten tid å lage.Og nesten alt har fått plass i denne boken fra Jamie. Dette er altså, etter min mening, et absolutt must å ha i bokhyllen på kjøkkenet!

annabelle

Detaljer

Forlag
Penguin Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
336
ISBN
9780141043012
Utgivelsesår
2010
Format
25 x 19 cm

Anmeldelser

«Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver»

from publisher's description

«Brilliant, fabulous. The best of Italian cooking ... a truly inspirational Italian cookery course, teaching you everything from perfect pasta to sensational sea food»

Daily Mail

Medlemmers vurdering

a
annabelle – 18.12.2005

– Jeg oppdaget, som mange andre Jamie Olivers spennende matverden på tv. Jeg må si det har blitt en del Jamie Oliver kokebøker i bokhyllen min på kjøkkenet siden første gangen jeg så ham. Han har en helt spesiell og facinerende måten å lage mat på. I tillegg ser alt han lager kjempeenkelt å gjøre hjemme. Etter å ha prøvd en god del oppskrifter fra Jamie Oliver, er det bare en ting å si: Jeg rett og slett forguder oppskriftene hans. De er ikke bare enkle å lage, men også gode og tar som regel liten tid å lage.Og nesten alt har fått plass i denne boken fra Jamie. Dette er altså, etter min mening, et absolutt must å ha i bokhyllen på kjøkkenet!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jamie's Italy:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Nudge

Richard H. Thaler
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv