Maaemo
«Sjølv om du ikkje lagar så mykje som ein einaste rett frå boka så er det ei flott coffee-table-book. Eit kunstverk med foto, skisser og oppskrifter som syner Noreg frå si mest reelle og beste side. I tillegg er det jo flott å ha moglegheita til å prøva seg på mat frå ein trestjernersrestaurant.»
Sven Erik Renaa, nrk.no
1199,- Spar: 108,-
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 383
- ISBN
- 9788202527105
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Maaemo
- Format
- 34 x 28 cm
Bla i boka
Anmeldelser
«Sjølv om du ikkje lagar så mykje som ein einaste rett frå boka så er det ei flott coffee-table-book. Eit kunstverk med foto, skisser og oppskrifter som syner Noreg frå si mest reelle og beste side. I tillegg er det jo flott å ha moglegheita til å prøva seg på mat frå ein trestjernersrestaurant.»
Sven Erik Renaa, nrk.no
«Den er et praktverk, det lekreste som noen gang er produsert av sitt slag i Norge. Ikke bare det, den gir et konsist og svært velformulert innblikk i én manns tanker og visjoner som går langt utover å gjøre oss mette.»
Erik Valebrokk, erikvalebrokk.no
«Dette er et mesterverk og samtidig et genuint oppslagverk fra en av de viktigste gastronomiske periodene i Norge. Boka står fjellstøtt og er en bauta over det særegne og urekte. Den speiler landet vårt på sitt beste. Inspirasjonen til rettene er hentet fra tradisjoner bakover i tid, viser dagens mattrender og tar dem med inn i fremtiden. Her blir det nordiske kjøkkenets fornyelse dokumentert på en sannferdig og ærlig måte. Dette er en bok som vil gå i arv gjennom generasjoner.»
Appetitt