Markens grøde
Bondens marked Oslo
På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. Les mer
336,-
369,- Spar: 33,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Logg inn for å se din bonus
På Bondens marked finner du det beste av Østlandet. Produkter med smak av snaufjell og preg av frodige dalstrøk, som er fanget i innsjøene, har beitet i dype skoger og grodd i åpne landskap helt til havs rundt Oslofjorden. På markedet får du kjøpe dem direkte fra produsentene selv - fra dyktige håndverkere som vet å ta vare på markens grøde. I Markens grøde serverer de prisbelønte kokkene fra Gamle Raadhus Restaurant og Brimi Sæter 80 fristende oppskrifter på hvordan du kan tilberede sesongens beste råvarer. Jørn Lie, Eirik Strøm Lillebø, Hans Brimi og Ola Tangvik Brimi.
Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede.
Tove Diesen er kokebokforfatter og tidligere matjournalist i Aftenposten. I 1998 fikk hun Årets Ernæringspris, og i 2008 fikk hun Ingrid Espelid Hovig Matkulturpris for sitt arbeid med å formidle norsk matkultur og matglede.
Detaljer
- Forlag
- Tun
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 208
- ISBN
- 9788252933567
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Serie
-
Bondens marked