– Hvis du har en pasjon for det franske kjøkken er dette Boken! Hvis jeg skulle hive alle kokebøkene mine og beholde en, ble det denne. Den er svært enkel i utseende med tekst og blyanttegninger. Grundige oppskrifter som ikke kutter noen svinger. Pedagogisk metode, f.eks. tar en basis med Hollandaise (inkl. å redde en sprekk) og beskriver alle varianter over mange sider. Den finnes ubrukt i mange bokhyller da den har vært vervepremie i Bokklubben for mange år siden. Ta den frem og begynn å bruke den. Ditt kjøkken blir aldri det samme. Dette er for slowfood-kokken som ikke jukser!
Mastering the Art of French Cooking, Volume I
Explains for the novice American cook the special ingredients and cooking techniques involved in preparing the wide variety of French dishes featured. Les mer
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
Hvis du har en pasjon for det franske kjøkken er dette Boken! Hvis jeg skulle hive alle kokebøkene mine og beholde en, ble det denne. Den er svært enkel i utseende med tekst og blyanttegninger. Grundige oppskrifter som ikke kutter noen svinger. Pedagogisk metode, f.eks. tar en basis med Hollandaise (inkl. å redde en sprekk) og beskriver alle varianter over mange sider. Den finnes ubrukt i mange bokhyller da den har vært vervepremie i Bokklubben for mange år siden. Ta den frem og begynn å bruke den. Ditt kjøkken blir aldri det samme. Dette er for slowfood-kokken som ikke jukser!Frank Fransk-kokk
Detaljer
- Forlag
- Random House USA Inc
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780375413407
- Utgivelsesår
- 2001
- Format
- 26 x 19 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
– Dette er en tung bok om matlaging. Med tung mener jeg både vekten og oppskriftene. Her finner du gode og solide oppskrifter fra det franske kjøkkenet, og de forkjellige rettene er heller ikke så utrolig vanskelige å lage. Dette er en veldig god kokebok fra det franske kjøkken syns jeg, og jeg vil anbefale den til alle som er interessert i å lage god mat. Men jeg ville nok likevel ha kjøpt en litt mindre bok om jeg bare ville ha basis-oppskriftene i det franske kjøkken. For denne boken inneholder så utrolig mye annet.
Forskjellige varianter av pannekaker, paier og desserter. Så konklusjonen min er: Dette er en veldig bra bok for folk som er spesielt interessert i det franske kjøkkenet. Men viss du bare vil lære å lage et knippe franske retter, ville jeg ha satset på en annen kokebok.