– Jeg skal ærlig innrømme at jeg ofte har sett på nordisk mat som langt fra en av de mest spennende smakene i denne verden, men med denne boken har jeg ristet av meg mange av tidligere "fordommer" . Nordisk mat byr på herlige og smakfulle ingredienser, alle harmonerer perfekt med hverandre! Boken er fylt med over 80 oppskrifter, med råvarer som strekker seg fra kjøtt, kylling og fisk, til grønnsaksretter, desserter, frukt, nøtter, brød og alt man kan tenke seg! Dette er en flott bok for deg som ønsker å lære mer om vår nordiske arv, men også finne oppskrifter som kan være en del av din egen mattradisjon i årevis! Et kjempegodt kjøp!
Mat i Norden
Claus Meyer Pia Britton (Illustratør) Tor Edvin Dahl (Oversetter) Anya Elise Seeberg Liaaen (Oversetter)
Boken er basert på tv-serien New Scandinavian cooking/Mat i Norden som tar for seg en kulinarisk reiseopplevelse gjennom Danmark og har over 80 oppskrifter fra forskjellige regioner i Danmark som representerer det moderne danske kjøkken. Les mer
298,- Spar: 27,-
Detaljer
- Forlag
- Pantagruel
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 268
- ISBN
- 9788279003328
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2008
- Originaltittel
- Mad i Norden
- Format
- 26 x 25 cm