Min side Kundeservice Bli medlem

Metochis kjøkken - med røtter i antikken

I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos.

Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. Les mer

372,-

409,- Spar: 37,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

I denne kokeboka fra Metochi har inspirasjonen vært de lange linjene i historien om middelhavsmat, spesielt på den greske øya Lesbos.

Det grunnleggende prinsippet har vært å presentere retter fra det lokale greske kjøkken i dag som alle har ingredienser med røtter i antikken. I litteratur, mosaikker og annen kunst fra antikken omtales og avbildes oliven, salt og vann, fisk og sjømat, urter, korn, vin, grønnsaker og belgfrukter, kjøtt, fjærkre og egg, ost, frukt, bær, nøtter og honning. Og det er nettopp disse ingrediensene kapitlene i kokeboka er inndelt etter.

Alle oppskriftene kommer fra kokkene på Metochi, og selv om oppskriftene er fra dagens kjøkken, har mange av rettene lange tradisjoner. Det er flest oppskrifter i kapitlene om frukt og grønnsaker, inkludert vegetarversjoner av mange av de velkjente greske rettene som moussaka, stifado og giouvetsi.

Foto: Knut Bry.

Detaljer

Forlag
Portal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788283141634
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
26 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Metochis kjøkken - med røtter i antikken:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv