Meny

Min fars franske kjøkken

; Catherine Wiborg (Illustratør) ; Per Kristian Wiborg (Illustratør)

Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boka viderebringer hun den franske "matarven" fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord.

Mange av rettene har sine røtter både to og tre hundre år bakover i tid og er hentet fra de forskjellige landsdelene i Frankrike. Oppskriftene er tilpasset de råvarer som er tilgjengelige i Norge, og noen er litt forenklet - av hensyn til kokken. Sjeldent lekker kokebok der råvarene står i fokus!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Historie & kultur
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 239
ISBN: 9788292870914
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 23 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger
Catherine Wiborg er født i St. Malo i Frankrike og er gift og bosatt i Norge. Hun både maler og skriver. Min fars franske kjøkken tar oss med på en kulturhistorisk reise i Middelhavet og besøker noen av Italias og Frankrikes øyer langs sjøveien mellom Napolibukta og Riveriaen.