Meny

Mitt Toscana

; Christian Brun (Illustratør)

Det burde vært mulig å komme til Toscana når man dør. Dag Tjersland deler sjenerøst sine erfaringer og tips - hva er det beste lunsjstedet i Firenze, hvilke olivenoljer er de beste i distriktet? Er du opptatt av mat, og har planer om å besøke Toscana, er denne boka et funn. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Italienerne har som kjent et nesten religiøst forhold til mat, og hver eneste landsby har sine spesialiteter. Som en innledning til hvert kapittel forteller Dag Tjersland litt om tradisjoner, om bakgrunnen for de enkelte råvarene eller rettene eller om en kuriositet man bør få med seg. Skal du ikke til Toscana med det aller første, kan du trøste deg med at det heldigvis går an å nyte toscanske måltider her hjemme også, for Tjersland deler også en lang rekke oppskrifter som gir matglade lesere vann i munnen.

Vidunderlige smaksopplevelser
Bare navnene på rettene er nok til å hensette sultne lesere til sydlige himmelstrøk, som insalata di fagioli, en fargerik bønnesalat, eller triglie con finocchio e vinaigrette di arancia e nocciola (rødmulle med fennikel og appelsin- og nøttevinaigrette) - mmm, noe som har et så vakkert navn er jo nødt til å være godt!

Boka inneholder 120 oppskrifter fra Toscana. Leseren blir også tatt med på guidede turer til byer, vingårder, restauranter, severdigheter og matprodusenter. Med adresseliste, ordliste og oppskriftsregister.


Dag Tjersland. Foto: fontforlag.comDag Tjersland er født i Grimstad og har tilbrakt de siste fem-seks årene i Toscana for å lære om det italienske kjøkkenets hemmeligheter. Mitt Toscana er hans reisebrev og kulinariske kjærlighetserklæring.

Fakta